Werken bij Innofunding

Innofunding opereert op het kruisvlak van strategieconsultancy en financiering van innovatie. Innofunding helpt bedrijven bij de financiering van investeringen in innovatieve projecten via overheidsregelingen, zoals subsidies, fiscale voordelen en kredieten, zodat onze klanten uiteindelijk hun innovaties kunnen realiseren, commercialiseren en/of opschalen. Onze klanten hebben bijna allemaal te maken met ICT-ontwikkeling, zowel voor infrastructuur, platforms en applicaties, als voor ICT-toepassingen in climate tech en life sciences.

“ Je moet wél bij Innofunding komen werken als je alles wilt weten over de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied en hier enthousiast van wordt. Tevens moet je zelfstandig kunnen werken en met tijdsdruk kunnen omgaan. ”

Maikel Pauw
Maikel Pauw
Senior Consultant - New Business Development & Finance
  • Kantoor in Haarlem
  • 40% / 60%
  • Gem. leeftijd 30 jaar
  • 14 werknemers
  • Actief in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij Innofunding krijg je een diepe kijk in de keuken van hightech Nederland en zie je de nieuwste ontwikkelingen op softwaregebied. Je kunt je als Consultant in brede zin ontwikkelen, via communicatie- en managementvaardigheden. Je kunt ook je vakinhoudelijke skills ontwikkelen, door samen met klanten diepere kennis te vergaren van (IT)-innovaties. Je werkt veel zelfstandig en in kleine teams, altijd resultaatgericht.

Waarom werken bij Innofunding

Sijmen Verveer
Sijmen Verveer
Founding Partner - Innovaties in de ICT

In mijn vorige baan bij PwC ging mijn interesse al uit naar alle innovatieve bedrijven in haar klantenkring. Toen mijn werkgever besloot geen focus meer te leggen op innovatie en strategie, zijn we Innofunding begonnen. Hier kan ik mijn passie voor techniek helemaal in kwijt.

Jasper van Hijfte
Jasper van Hijfte
Consultant - Duurzame Energie & Circulariteit

Hiervoor heb ik gewerkt in een omgeving waar innovatie gewenst was, maar zelden bereikt werd. Ik was op zoek naar een bedrijf waarin een passie voor innovatie écht leeft en waar ik mijn achtergrond als industrieel ontwerper kon gebruiken om hieraan bij te dragen.

Maikel Pauw
Maikel Pauw
Senior Consultant - New Business Development & Finance

Bij Innofunding kom ik in aanraking met de nieuwste innovaties die in ontwikkeling zijn. Ik vind het leuk om hier met klanten over te sparren en een bijdrage te leveren aan het realiseren van deze innovaties door het ophalen van financiering.

Jaap Bunnik
Jaap Bunnik
Founding Partner - Innovaties in Duurzaamheid

Ik heb het bedrijf opgericht samen met Sijmen omdat ik de mogelijkheid zag mijn toenmalige werk als subsidieadviseur op een betere en professionelere manier, maar vooral ook met meer betrokkenheid bij de klant en zijn/haar technologie, uit te voeren. Tot op de dag van vandaag is dat oprecht gelukt en doe ik dit werk (zowel inhoudelijk als het ondernemerschap) met zeer veel plezier.

Rebekka Lennings
Rebekka Lennings
Consultant - Duurzaamheid & Circulariteit

Bij Innofunding werk je met een grote verscheidenheid aan projecten en klanten. Ik hou van deze diversiteit, en vind het super tof om een goed beeld te krijgen van wat er gaande is in de markt. Omdat ik veel projecten doe in de duurzaamheid & energietransitie, kan ik echt 'meekijken in de keuken' van innovatief duurzaam Nederland en deze ook nog eens helpen.

Philip Hoogreef
Philip Hoogreef
Senior Consultant - Duurzame Energie & Circulariteit

Hiervoor werkte ik als project/account manager bij een ontwerpbureau, waar ik te weinig op de inhoud zat. Als consultant ben ik inhoudelijk betrokken bij projecten van allerhande innovatieve bedrijven in Nederland. Die variatie, in combinatie met het niet alleen achter je bureau zitten, maar ook op pad gaan, maakt het werk erg leuk.

Danae Beskers
Danae Beskers
Consultant - Biomedische Innovaties

Aangezien innovatie binnen de gezondheidszorg vaak nog achterblijft in vergelijking met andere sectoren, ontdekte ik tijdens mijn master dat ik me hier graag voor in zou willen zetten. Wat ik leuk vind aan het werken bij Innofunding is dat je echt inhoudelijk betrokken wordt bij (zorg)innovaties en daardoor ook een goed beeld krijgt van trends die in de markt spelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en om een gezellig team te hebben waarmee af en toe geborreld wordt.

Femke Bouma
Femke Bouma
Office Manager

Ik was op zoek naar een werkplek waarbij ik het gevoel heb iets bij te kunnen dragen. Bij Innofunding zijn de klanten en projecten ontzettend gevarieerd en krijg je een inkijkje in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame innovaties. Daarnaast krijg ik veel energie van de afwisselende werkzaamheden en het gezellige team.

Sophie Pahud de Mortanges
Sophie Pahud de Mortanges

Banen bij Innofunding

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We koppelen de strategie en ontwikkelroadmap van een onderneming aan de juiste (subsidie)regeling. Zo schrijven we ontwikkel- en businessplannen voor bedrijven in allerlei fases van een innovatietraject en/of softwareontwikkeling.

‘De strategie en ontwikkelroadmap van ondernemingen aan de juiste (subsidie)regeling koppelen.’

Innofunding