Werken bij Infomedics

Infomedics streeft naar zorgeloze zorg. Niet-zorggerelateerde werkzaamheden worden overgenomen van zorgaanbieders zodat zij kunnen doen waar ze het beste in zijn: zorg verlenen, met aandacht voor de patiënt.

Infomedics werkt voor bijna tienduizend zorgaanbieders in Nederland, variërend van kleine zelfstandigen tot grote zorginstellingen. De bekendste activiteiten van het bedrijf zijn declaratieverwerking en debiteurenbeheer voor de eerstelijns zorg, voor bijvoorbeeld  de mondzorg (tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en tandprothetici). Ook werkt Infomedics voor bedrijven in de paramedische zorg, de farmacie, de GGZ, medisch specialistische zorg, opticiens en audiciens. Het bedrijf verwerkt jaarlijks meer dan 5 miljard euro aan zorgdeclaraties en helpt zo enorm veel zorgaanbieders uit de brand. Een zorgaanbieder besteedt gemiddeld 40% van zijn tijd aan administratie: dat is de reden waarom Infomedics bestaat. Het bedrijf groeit hard, mede doordat veel bedrijven via fusies en overnames aan de organisatie worden toegevoegd.

De tienduizend zorgaanbieders die Infomedics bedient, verlenen zorg aan miljoenen zorgconsumenten. Infomedics doet er alles aan om de vertrouwensrelatie tussen de zorgaanbieders en hun zorgconsumenten niet te verstoren. Daarom staat het werk altijd in het teken van maatschappelijk verantwoord handelen.

Je moet níet bij Infomedics gaan werken als je graag vooraf precies wilt weten wat je kan verwachten en waar je aan toe bent. Je moet wél bij Infomedics gaan werken als je houdt van complexiteit en uitdaging in je werkzaamheden (en van gezellige collega's).

Didi van Tilburg
Communicatieadviseur
  • Hoofdkantoor in Almere
  • Actief in Nederland
  • 300 werknemers
  • 55% / 45%
  • Gem. leeftijd 43 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden en -vergoeding

Ontwikkelen binnen de organisatie

Ontwikkeling van medewerkers is een van de belangrijkste speerpunten van Infomedics. Werken bij Infomedics betekent veel ervaring opdoen en je op meerdere vlakken ontwikkelen. Door de omvang van de organisatie en de veelheid aan functies zijn er veel mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Er wordt persoonlijk met medewerkers gekeken naar ontwikkelwensen, waarbij er een ruim budget is voor training en opleiding. Een Learning & Development adviseur gaat de komende tijd verder bouwen aan leerprogramma’s op zowel team- als individueel niveau.

Waarom werken bij Infomedics

Vera Vonk
Vera Vonk
Klantexpert op de afdeling Service Desk Klanten

Voordat ik terecht ben gekomen bij Infomedics, was ik werkzaam als logopedist. Ik was toe aan een carrièreswitch: tot op de dag van vandaag geen spijt gehad van mijn keuze.

Dirk Snel
Dirk Snel
Assistant Finance Manager op de afdeling Finance

Nadat een recruiter mij wees op de vacature bij Infomedics ben ik me gaan inlezen en werd ik enthousiast van de uitdaging en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Na de gesprekken was er direct een klik met mijn toekomstige collega's. Ik kon dan ook niet wachten om te beginnen op de afdeling Finance waar een grote verantwoordelijkheid ligt vanwege de grote geldstromen.

Jeroen Pen
Jeroen Pen
Tester bij Test & Support

Ik werkte in Amsterdam met veel plezier. Ik was alleen van deur tot deur enkele reis een uur en 10 minuten kwijt, als alles mee zat (trein soms problemen). Toen kwam er iemand die vroeg of ik niet liever op 10 minuten fietsen van het werk zou willen wonen. Dat scheelt me effectief dus minimaal twee uur reizen per dag...

Sjoerd Kruis
Sjoerd Kruis
Klantexpert

Ik hoorde leuke verhalen over de sfeer en cultuur binnen Infomedics. Daarnaast spraken de doorgroeimogelijkheden mij erg aan.

Marcel Kastelein
Marcel Kastelein
Manager ICT Services & Information Security Officer

Ik werd benaderd om bij ons bedrijf te komen werken omdat er veel veranderingen continue worden doorgevoerd waarbij mijn kennis en expertise zeer welkom waren. Daar krijg ik energie van.

Boy Ligtenberg
Boy Ligtenberg
Tester

Ik zat in de marketingcommunicatie, maar wilde een switch maken richting IT. Specifiek richting tester. Infomedics bood mij de kans om, zonder specifieke testervaring, aan de slag te gaan als tester. En tot op heden is dat een zeer gelukkig huwelijk!

Bas Simon
Bas Simon
Teamleider Test & Support, Test & Support

Ik werk bij infomedics omdat het een organisatie is waar je oprecht je zelf kan en mag zijn. Daarnaast is er de vrijheid om te groeien, zowel binnen je eigen functie als doorgroeien naar andere funties. Infomedics is een groeiend bedrijf en het is mooi om daar onderdeel van te zijn.

Geen vacatures bij Infomedics

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen optimaal toegevoegde waarde blijven leveren aan zorgaanbieders in Nederland. Dit doen we door zelf een integraal IT-platform te ontwikkelen waarbij we de zorgpraktijk volledig kunnen ontzorgen en de zorgverlener zich kan richten op zijn belangrijkste activiteit: de zorg voor patiënten. We willen daarom in de toekomst meer en meer diensten gaan leveren aan steeds meer segmenten in de zorg.

‘Samen zorgen voor zorgeloze zorg, door de complexe zorg eenvoudig te maken. ’

Infomedics