Werken bij ilionx

ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die klanten in staat stelt om voorop te lopen met digitale transformatie. Klanten worden onder andere ondersteund op het gebied van Application Development, Business Intelligence, Data Science en Management Consultancy. ilionx is technisch onafhankelijk en in meerdere sectoren actief. "Samen blijven ontdekken, grenzen verleggen en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook", is waar het bedrijf voor staat. De vestiging in Amsterdam op zoek naar medewerkers die in de omgeving van groot-Amsterdam willen werken.

“ Je moet wél bij ilionx Amsterdam gaan werken als je graag initiatief neemt, ambitieus bent en van een lolletje houdt. Je moet níet bij ilionx Amsterdam gaan werken als je afwachtend en procedureel bent. ”

Sjoerd Hobo
Sjoerd Hobo
Vestigingsdirecteur ilionx Amsterdam
  • Hoofdkantoor in Utrecht
  • Actief in Nederland
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd 37 jaar
  • 900 werknemers in Nederland
  • 160 werknemers in Amsterdam

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij ilionx draait het om jou en jouw ontwikkeling. Samen met de verantwoordelijke Unit Manager bepaal je jouw groeipad. Met de ilionx Acadamy wordt invulling gegeven aan jouw persoonlijke opleidingsbehoeften, zodat je opdrachten optimaal kunt uitvoeren. Bovendien wordt er tijd vrijgemaakt om nieuwe technieken te ontdekken via ‘QLABS’. Zo wordt er hard gewerkt aan je ontwikkeling voor morgen. Plezier hebben is ook heel belangrijk; daarom wordt voldoende tijd vrijgemaakt voor sport, gaming en leuke uitjes.

Waarom werken bij ilionx

Letticia de Hart
Letticia de Hart
Accountmanager (MT)

Voor ilionx was ik werkzaam bij een detachering organisatie die gespecialiseerd was in servicedesk rollen. Ik wilde graag mijn horizon verbreden in de IT. Na een gesprek met meerdere collega's van ilionx was ik al gelijk snel om. Leuke sfeer, enthousiaste collega's en veel ruimte om te ondernemen.

Mauk Meewis
Mauk Meewis
Business Unit Manager

Bij ilionx kreeg ik de ruimte om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik kreeg veel vrijheid om mijn eigen werk te organiseren. Daarnaast was het mogelijk om diverse trainingen te volgen om goed te kunnen presteren in mijn werk en te kunnen groeien als professional.

Mark van Vliet
Mark van Vliet
Business Unit Manager

Ooit heb ik gewerkt voor een bedrijf met een heel strak groeischema met bijbehorende training. Heel beknellend. Bij ilionx ga je samen met je manager in gesprek en werk je aan je eigen toekomst. Waar word je gelukkig van en welke trainingen en opdrachten horen daarbij. Heerlijk!

Thijs Dirkmaat
Thijs Dirkmaat
Business Unit Manager

Bij ilionx merkte ik dat er veel ruimte is voor eigen initiatief en dat je mening er toe doet. Daarnaast is het een bedrijf waar kansen ontstaan en waar je vooral samen werkt om een goed resultaat te behalen met en voor de klant. Ik werk er inmiddels 9 jaar en ga nog elke dag met veel energie en plezier naar mijn werk!

Stefan
Stefan
Front-end Developer - Afdeling Application Development

Via Linkedin kwam ik terecht bij ilionx. Ik zag dat zij een vacature hadden staan voor Front-end developer. Na wat onderzoek zag ik dat zij een vrij grote klantenbestand hebben waardoor als je aangenomen wordt ingezet zal gaan worden bij 1 van deze klanten. Dat leek mij ernorm interessant en daarom ben ik gaan solliciteren.

Trish McGill
Trish McGill
Management Consultant Cyber Security IT/OT

Het is veilig, vertrouwd en voelt als thuis. Ik krijg alle vrijheid om te ontwikkelen en met interessante stukken te werken. We zijn dynamisch en blijven een eigen individu.

Banen bij ilionx

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is het voorop blijven lopen en de juiste keuzes blijven maken. De technische ontwikkelingen gaan snel en onze klanten hebben hier ook mee te maken, in verschillende tempo's. De vraag is dan welke technieken we wel of juist niet omarmen. Daar hebben we jou bij nodig.

‘De juiste keuzes maken als het gaat om snelle ontwikkelingen in ons vakgebied.’

ilionx