Werken bij HWW zorg

Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) biedt zorg- en dienstverlening aan ouderen in Den Haag. Het doel van de wijkgerichte organisatie is om de cliënt een zo normaal mogelijk leven te laten leiden, ondanks bepaalde beperkingen. HWW zorg heeft 10 zorglocaties, 33 wijkteams en enkele specialistische teams in Den Haag. Bij HWW zorg werken ruim 1600 mensen die zich iedere dag inzetten om mensen een aangename oude dag te bieden.

“ Je moet niet bij HWW zorg gaan werken als je veel structuur nodig hebt en niet houdt van veranderingen om de zorg te verbeteren. Je moet wél bij HWW zorg gaan werken als je blij wordt van een organisatie die volop in beweging is en veel kansen biedt om je eigen ideeën uit te voeren. ”

Marlies van Weeren
Adviseur Werving en Selectie
  • Hoofdkantoor in Den Haag
  • Actief in Nederland
  • 1600 werknemers
  • 80% / 20%
  • Gem. leeftijd 46 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

HWW zorg ondersteunt je bij jouw persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en perspectief te bieden, passend binnen de fase waarin de organisatie zich bevindt.

Waarom werken bij HWW zorg

Charissa Sluis-Vink
Charissa Sluis-Vink
Activiteitenbegeleidster

Ik ben in 1988 bij een verpleeghuis komen werken als leerling ziekenverzorgster. Na het behalen van mijn diploma in 1992 ben ik gaan werken in een verzorgingshuis, maar in 1997 besloot ik toch weer terug te gaan naar verpleeghuis Houtwijk. In 2012 ben ik overgestapt van de zorg naar welzijn en ging toen de opleiding MMZ volgen, deze heb ik in 2015 behaald.

Topanga Soer
Topanga Soer
Stagiair

Ik wil graag in de zorg werken en ik ben nu aan het rondkijken welk onderdeel van de zorg ik het leukst vindt. In dit huis bij HWW Zorg heb ik het in ieder geval naar mijn zin!

Wilco Eckhardt
Wilco Eckhardt
Verpleegkundige

Ik stond open voor een carrièreswitch op mijn vijftigste naar de zorg. Na een positief gesprek en een dagje meedraaien bij HWW Zorg waren beide partijen bijzonder enthousiast. Nu ben ik met trots derdejaars leerling verpleegkundige in een prachtig team. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze.

Banen bij HWW zorg

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van HWW zorg is om aan de enorme zorgvraag te voldoen. Vanwege vergrijzing neemt de zorgvraag steeds verder toe, terwijl de arbeidsmarkt in deze regio steeds krapper wordt. Het is daarom van groot belang dat er veel aandacht is voor medewerkers opleiden en binden aan onze organisatie.

‘Zorgen dat cliënten en bewoners kunnen leven op de manier die het best bij hen past.’

HWW zorg