Werken bij Hoogheemraadschap van Delfland

Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft een belangrijke maatschappelijke taak, namelijk voor droge voeten, stevige dijken en schoon water zorgen. Het hoogheemraadschap bestaat al 731 jaar en is het op één na oudste waterschap van Nederland. Het pand in hartje Delft bestaat al eeuwen en heeft veel karakter, maar de werkwijze van het hoogheemraadschap is allesbehalve ouderwets. Ze hebben maatschappelijke thema’s zoals klimaatadaptatie, duurzaamheid en circulariteit namelijk hoog in het vaandel staan. Samen met jou werken ze aan de toekomst!

“ Delfland is een geschikte werkgever voor jou als je bevlogen bent in wat je doet en hart hebt voor jouw leefomgeving. Tegelijkertijd vergen veel projecten een lange adem, dus hier moet je wel een lange adem voor hebben en een beetje tegen kunnen. ”

Pauline Thijssen
Pauline Thijssen
Corporate Recruiter en Adviseur
  • Hoofdkantoor in Delft
  • Actief in Zuid-Holland
  • 36% / 64%
  • 500 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij Hoogheemraadschap van Delfland investeren ze in jouw persoonlijke ontwikkeling: zo krijgt iedere medewerker en persoonlijk opleidingsbudget van 5000,-. De organisatie staat continu in contact met de omgeving: zo zijn ze aangesloten bij verschillende samenwerkingsverbanden en initiatieven, waarin jij weer kennis kunt opdoen. Ook biedt het hoogheemraadschap – naast eigen doorgroeimogelijkheden – loopbaanperspectief door middel van meer regionale samenwerkingsverbanden.

Banen bij Hoogheemraadschap van Delfland

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging voor Delfland is dat er enorm veel opgaves zijn als het gaat om klimaatverandering en duurzaamheid. Dit moet in een van de drukste gebieden van Nederland gerealiseerd worden, in afstemming met de omgeving. De krappe arbeidsmarkt maakt dit extra uitdagend.

‘De grote opgaves op het gebied van klimaat en duurzaamheid, in combinatie met een krappe arbeidsmarkt.’

Hoogheemraadschap van Delfland