Werken bij GS1 Nederland

GS1 Nederland is een platform en serviceorganisatie voor het delen van productdata. De organisatie is het enige officiële verkoopkanaal voor artikelcodes en helpt klanten op weg naar efficiënte, transparante en duurzame ketens. Dat kan als je producten en locaties uniek identificeert en daar productdata aan koppelt. Het delen van data gaat vaak over landgrenzen heen. Met de internationaal gebruikte standaarden en oplossingen kunnen bedrijven over de hele wereld gebruikmaken van dezelfde data.

“ Kom vooral bij GS1 werken als je houdt van samenwerken, initiatief nemen, doorzetten en als je veel energie hebt om onze klanten zo succesvol mogelijk te maken. Je past waarschijnlijk minder bij ons als je heel taakgericht bent, je werk uitvoert binnen de lijntjes en geen fouten durft te maken. ”

Anneke Gimbel
Anneke Gimbel
Manager HR
  • Nederlands kantoor in Amstelveen
  • ± 80 medewerkers in Nederland
  • Actief in 150 landen
  • 44% / 56%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • Informeel op kantoor
  • Hybride: ± 2 dagen kantoor

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De GS1-organisatie is constant in ontwikkeling en als medewerker word je in staat gesteld om je hier voortdurend aan aan te passen. Opleiding en ontwikkeling worden gestimuleerd in verschillende vormen: van een collectieve opleiding met de hele organisatie of afdeling, tot individuele coaching, e-learnings, webinars, internationale courses, fora en seminars. Kortom, in deze kennisorganisatie staat leren centraal.

Waarom werken bij GS1 Nederland

Jerry Tracey
Jerry Tracey
Sectormanager Retail

Ik was op zoek naar iets anders dan ik gewend was en dat is GS1 zeker. Een internationale netwerkorganisatie die bedrijven helpt om efficiënter en transparanter te werken met behulp van wereldwijde standaarden.

Banen bij GS1 Nederland

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging voor GS1 is om het hoger gelegen doel van het delen van productdata over de bühne te brengen. Door het uniek identificeren van producten en locaties en het delen van productinformatie worden ketens transparant en kunnen consumenten betere keuzes maken. Dit draagt bij aan een duurzame wereld en minder verspilling. Het is een lang en ingewikkeld verhaal, maar heel belangrijk en relevant. Samenwerken in de keten is key, dus wij brengen alle partijen in de keten samen en faciliteren samenwerken op het gebied van data delen.

‘Het hoger gelegen doel van het delen van productdata over de bühne brengen.’

GS1 Nederland