Werken bij GS1 Nederland

GS1 Nederland is een platform en serviceorganisatie voor het delen van productdata. De organisatie is het enige officiële verkoopkanaal voor artikelcodes en helpt klanten op weg naar efficiënte, transparante en duurzame ketens. Dat kan als je producten en locaties uniek identificeert en daar productdata aan koppelt. Het delen van data gaat vaak over landgrenzen heen. Met de internationaal gebruikte standaarden en oplossingen kunnen bedrijven over de hele wereld gebruikmaken van dezelfde data.

Kom vooral bij GS1 werken als je houdt van samenwerken, initiatief nemen, doorzetten en als je veel energie hebt om onze klanten zo succesvol mogelijk te maken. Je past waarschijnlijk minder bij ons als je heel taakgericht bent, je werk uitvoert binnen de lijntjes en geen fouten durft te maken.

Anneke Gimbel
Anneke Gimbel
Manager HR
  • Nederlands kantoor in Amstelveen
  • ± 80 medewerkers in Nederland
  • Actief in 150 landen
  • 44% / 56%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • Informeel op kantoor
  • Hybride: ± 2 dagen kantoor

Ontwikkelen binnen de organisatie

De GS1-organisatie is constant in ontwikkeling en als medewerker word je in staat gesteld om je hier voortdurend aan aan te passen. Opleiding en ontwikkeling worden gestimuleerd in verschillende vormen: van een collectieve opleiding met de hele organisatie of afdeling, tot individuele coaching, e-learnings, webinars, internationale courses, fora en seminars. Kortom, in deze kennisorganisatie staat leren centraal.

Waarom werken bij GS1 Nederland

Gabriel
Gabriel
Manager Applied Knowledge

GS1 heeft mij veel kansen gegund om veel te ervaren en te beleven – door GS1 is de wereld letterlijk en figuurlijk open gegaan voor mij.

Jerry Tracey
Jerry Tracey
Sectormanager Retail

Ik was op zoek naar iets anders dan ik gewend was en dat is GS1 zeker. Een internationale netwerkorganisatie die bedrijven helpt om efficiënter en transparanter te werken met behulp van wereldwijde standaarden.

Michael Willig
Michael Willig
Coördinator & data scientist in het analyse team

Werken met standaarden en data over bedrijven heen in een not for profit organisatie heeft de potentie om voor veel partijen waarde toe te voegen. Een coöperatieve organisatie als GS1 trok mij daardoor erg aan.

Robin Veldman
Robin Veldman
TestAnalist - IT

GS1 was destijds het Datakwaliteitsprogramma aan het opstarten en uitrollen, mijn kennis vanuit de branche sloot hierbij goed aan en was van grote waarde om het programma goed uit te rollen.

Sebastiaan van Zundert
Sebastiaan van Zundert
Manager Projecten afdeling IT

Ik heb GS1 leren kennen aan de klant kant. Toen de vacature voor projectmanager beschikbaar kwam heb ik gesolliciteerd om een bijdrage te kunnen leveren aan de implementatie van standaarden in de sectoren.

Desiree
Desiree
Senior projectmedewerker, afdeling Gezondheidszorg

Dat ik in de gezondheidszorg kan adviseren, klanten kan helpen en een bijdrage kan leveren aan traceerbaarheid in de logistieke keten. En heel veel kon gaan leren over nationale en internationale wetgevingen in de gezondheidszorg. In een prettige, niet-commerciële omgeving op een geweldige locatie vlakbij Amsterdam.

Lieke
Lieke
Customer Support adviseur

Ik vind het leuk om dienstverlenend werk te doen, maar er moet wel uitdaging in zitten. Bij GS1 is het niet zomaar een support afdeling, je gaat echt de diepte in. De markt is zo bewegelijk en groeiend dat de vragen en antwoorden altijd weer anders zijn en daar ligt de uitdaging.

Jolyn van der Beek
Jolyn van der Beek
Implementatiemanager Healthcare - sector Gezondheidszorg

Hiervoor was ik werkzaam in de hospitality branche. Via Randstad werd ik uitgenodigd om te solliciteren bij GS1. Het mondiale werkveld en de open en informele bedrijfscultuur spraken mij erg aan, waardoor ik met enthousiasme in ben gegaan op de uitnodiging om te solliciteren.

Rachel van Rhijn
Rachel van Rhijn
Communicatie adviseur op de afdeling communicatie

GS1 is onderdeel van een internationale organisatie die werkzaam is binnen veel verschillende sectoren, dat sprak me gelijk aan. Ook vond ik het leuk dat de werkzaamheden binnen de communicatieafdeling heel divers en afwisselend zijn en dat er voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn.

Mirjam Karmiggelt
Mirjam Karmiggelt
CEO

Bij GS1 kan je echt het verschil maken. Je bent aan het werk aan de vraagstukken van morgen, zoals duurzaamheid. En dat voor hele sectoren. En dan niet alleen bedenken hoe dat werkt, maar ook echt helpen bij de implementatie van oplossingen.

Banen bij GS1 Nederland

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging voor GS1 is om het hoger gelegen doel van het delen van productdata over de bühne te brengen. Door het uniek identificeren van producten en locaties en het delen van productinformatie worden ketens transparant en kunnen consumenten betere keuzes maken. Dit draagt bij aan een duurzame wereld en minder verspilling. Het is een lang en ingewikkeld verhaal, maar heel belangrijk en relevant. Samenwerken in de keten is key, dus wij brengen alle partijen in de keten samen en faciliteren samenwerken op het gebied van data delen.

‘Het hoger gelegen doel van het delen van productdata over de bühne brengen.’

GS1 Nederland