Werken bij GS Staalwerken

De GS Staalwerken Groep is actief in staalconstructie; van engineering en productie tot aan montage. De organisatie helpt klanten uit diverse sectoren aan deskundig advies, complete ontwerpen en goed afgewerkte eindresultaten. Producten zoals verkeersportalen en stalen trappen zijn de expertise van GS Staalwerken. Onder de vlag van GS Staalwerken vallen verschillende bedrijven, waarin ieder onderdeel zijn eigen specialisme heeft. De bedrijven binnen de GS Staalwerken Groep zijn al vele jaren partners voor gerenommeerde aannemers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Vakmanschap, gedrevenheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden voor de organisatie.

  • Hoofdkantoor in Helmond
  • Actief in Nederland
  • 330 werknemers
  • 5 % / 95 %
  • Gem. leeftijd 49 jaar
  • Werkkleding

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad bij GS Staalwerken Groep staat niet vast. Je krijgt de vrijheid en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen je vakgebied. Er is een ontwikkelingsbudget voor vakgerelateerde cursussen en opleidingen.

Waarom werken bij GS Staalwerken

Mike de Louw
Mike de Louw
Medewerker afdeling Halffabricaten

Omdat mijn vorige werkgever ophield te bestaan, kwam ik in beeld bij GS Staalwerken. Wij verrichtten destijds voor hen werkzaamheden. Ik ben er goed opgevangen en vond er vrij snel mijn draai en intussen groei ik steeds verder door!

Carlos Alting Siberg
Carlos Alting Siberg
Meewerkend Voorman

Nadat ik geslaagd was voor LTS Metaal, zocht ik een constructiebedrijf voor mijn mbo werken/leren-opleiding Constructiebankwerken bij ROC Ter AA. Hierna kwam ik bij Smulders Staalwerken terecht: de rechtsvoorganger van GS Staalwerken. Veel gevarieerd constructiewerk en genoeg groeimogelijkheden is dan ook de reden dat ik hier nog steeds werk en het ontzettend naar mijn zin heb.

Kees Otgens
Kees Otgens
Werkvoorbereider

Ik heb in het verleden hier gewerkt en ben teruggevraagd. Omdat ik toen goede ervaringen heb gehad met het bedrijf, ben ik op het aanbod ingegaan voor een nieuwe uitdaging als Werkvoorbereider.

Henk Verhagen
Henk Verhagen
Inkoper

In mijn oude functie was ik volgroeid, de uitdaging was ver te zoeken. Binnen inkoop bij GS Staalwerken is er altijd een uitdaging op te lossen, dit vanwege de XXL staalconstructies die we overal in Nederland neerzetten in een korte periode!

Mike Jonkers
Mike Jonkers
Allround Lasser

Toen ik nog op school zat heb ik samen met mijn mentor naar bedrijven gekeken en besloten dat dit bedrijf geschikt was voor hetgeen dat ik wilde doen. Toen heb ik een belletje gepleegd en mocht ik direct op sollicitatiegesprek komen.

Banen bij GS Staalwerken

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is het continue verbeteren van de operationele uitmuntendheid die we nastreven in al onze bedrijfsprocessen. Alleen dan kunnen we onze klanten optimaal blijven bedienen.

‘Creatieve oplossingen vinden voor het produceren en bouwen van staalconstructies.’

GS Staalwerken