Werken bij GroenWest

GroenWest is een actieve, maatschappelijk betrokken woningcorporatie die haar klanten een thuis wil bieden in het Groene Hart. Een aantrekkelijke, betaalbare en duurzame woning in een plezierige woonomgeving, die zo veel mogelijk aansluit op de persoonlijke wensen van de klant. Samen met haar partners zet GroenWest zich in om deze missie te realiseren. Het werkgebied beslaat het noordwestelijk deel van de provincie Utrecht. Op dit moment huren bijna 12.000 huishoudens een woning van GroenWest.

  • Kantoor in Woerden
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 44
  • 120 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij GroenWest vinden ze ‘een leven lang leren’ belangrijk. Ieder op zijn of haar eigen manier. Het ontwikkeltraject is op jouw persoonlijke ontwikkeling en talenten gericht. Er is voldoende ruimte om externe cursussen en opleidingen te volgen. Ook binnen de organisatie zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel binnen als buiten je eigen functie.

Waarom werken bij GroenWest

Sander de Ruijter
Sander de Ruijter
Teammanager Financiën en Informatisering & Automatisering

GroenWest is een energieke club met een mooie ambitie. De open en enthousiaste cultuur viel me direct op. Dat in combinatie met de maatschappelijke context van het werk van een corporatie maakt het een ontzettend leuke werkomgeving.

Loes Jankie
Loes Jankie
Woonconsulent

De reden om ja tegen GroenWest te zeggen is dat er veel vrijheid is om je functie uit te oefenen en dat er veel vertrouwen is in de medewerker.

Sandhya Soekdew
Sandhya Soekdew
Adviseur Communicatie

Tijdens mijn eerste gesprek werd al snel duidelijk dat je een prettig thuis samen realiseert. GroenWest heeft ambitie, aandacht voor de huurder en staat voor mooie uitdagingen. Daar krijg ik energie van!

Roy Miltenburg
Roy Miltenburg
Verhuurmakelaar/Verhuur

Ik vind het leuk om hier te werken, omdat het een buitendienstfunctie is waarin ik veel contact heb met mensen, maar ook technisch bezig ben.

Christian Vos
Christian Vos
Facilitair Medewerker

Ik werk alweer 11,5 jaar met veel plezier bij GroenWest. De functie zit als gegoten. Geen een dag is hetzelfde. De afwisseling van taken en de verantwoordelijkheid die men geeft maken het voor mij een top baan. De ene keer betreft het reparatie van een slot en de andere keer zoek je met je collega’s de juiste bedrijfskleding uit. De gezellige omgang met de collega’s zorgen er voor dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Banen bij GroenWest

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om - samen met onze partners - te werken aan een stevige thuisbasis voor huurders. De komende jaren leggen we binnen en buiten GroenWest nieuwe verbindingen rondom concrete vragen, wensen en opgaven van onze huurders. Hierdoor kunnen we snel doen wat nodig is, bij voorkeur in één keer goed. En: we laten niet los voordat er een oplossing is.

‘Wij willen onze huurders een blijvende, stevige thuisbasis bieden.’

GroenWest