Werken bij Greenberg Traurig

Greenberg Traurig, LLP (GT) is een advocatenkantoor dat opgericht is in 1967 in de Verenigde Staten en dat inmiddels gevestigd is in twaalf landen over de hele wereld. In 2003 opende GT een advocatenkantoor in Amsterdam, waar ruim honderd professionals in dienst zijn, waaronder meer dan zestig Advocaten, Fiscalisten en (Kandidaat-)Notarissen. GT Amsterdam is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, zoals Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Finance & Restructuring, Administrative Law, EU & Competition en Intellectual Property. Sinds 2022 is GT gevestigd in Valley: een iconisch, multifunctioneel en natuurlijk ingericht complex aan de Zuidas.

Bij GT staan samenwerking en dienstverlening centraal en wordt er gestreefd naar het bieden van kwalitatief hoogstaand juridisch advies. Om dit te bereiken, gaan medewerkers van GT actief in gesprek met cliënten en zetten zij hun kennis en kunde in, zonder daarbij te veel in vaktaal te praten. Of het nu een Associate, Partner of iemand van de Business Staff is: bij GT is iedereen gelijk en wordt er altijd samen toegewerkt naar een goed eindresultaat.

“ Je moet wel bij GT komen werken als je over je grenzen kunt kijken, wilt werken in een diverse, internationale omgeving en je altijd de juiste oplossingen vindt voor ondernemers en de business. Je moet niet bij GT komen werken als je jouw werkweek vooruit wilt plannen, keuzes maken moeilijk vindt, bezwijkt onder druk en je te perfectionistisch bent. ”

Herald Jongen en Thomas van der Vliet
Managing Shareholders
  • Kantoor in Amsterdam
  • Actief in 12 landen, verdeeld over 45 kantoren (34 kantoren in de VS, 4 in Azië, 1 in Latijns-Amerika, 3 in het Midden-Oosten en 5 in Europa)
  • 100 medewerkers in Nederland
  • 2650 medewerkers wereldwijd
  • 50% / 50%

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Greenberg Traurig biedt een combinatie aan van ‘on the job’ leren en het volgen van beroepsopleidingen. Ook beschikt GT intern over het aanvullende opleidingsprogramma ‘GTQ’ met daarin aandacht voor juridisch-inhoudelijke alsmede andere vaardigheden.

Banen bij Greenberg Traurig

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Ons bedrijf focust zich op samenwerking en excellente kwaliteit; het is dan ook onze uitdaging om altijd goed samen te werken en hoogstaande kwaliteit te bieden. We willen onze cliënten helpen groeien en richten ons op de juridische aspecten van hun business. Als er een probleem is, dan proberen we altijd een passende oplossing te vinden. We zien kansen en handelen snel en doelgericht. Deze ondernemersmentaliteit verbindt ons en zorgt ervoor dat we nooit stilzitten. Of je nu in contact komt met GT in Amsterdam, New York of elders ter wereld, je kunt altijd rekenen op een hoog serviceniveau en een goede samenwerking.

‘Onze unieke sfeer, cultuur en focus behouden terwijl we hard werken en blijven groeien.’

Greenberg Traurig