Werken bij Gemeente Dongen

Gemeente Dongen is er voor de ongeveer 26.000 inwoners van de gemeente die verdeeld zijn over de kernen Dongen, ' Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart. De gemeente werkt samen met inwoners, ondernemers en verenigingen aan de toekomst van de gemeente.

  • Hoofdkantoor in Dongen
  • 220 werknemers
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Gemeente Dongen investeert in opleidingen en cursussen voor medewerkers om (persoonlijke) ontwikkeling te stimuleren.

Waarom werken bij Gemeente Dongen

Tijs van der Velden
Tijs van der Velden
European Treeworker

Ik ben hier gaan werken omdat het werk gevarieerd is en ik een groot voorstander ben van bomen in een stedelijke omgeving. Contact hebben met de bewoners en samen problemen oplossen doe ik graag. Samen zorgen we voor een groene omgeving!

Manon Loonen
Manon Loonen
Adviseur Werkgeversdienstverlening

Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarnaast hebben mijn collega's diverse achtergronden en werken we aan heel uiteenlopende thema's. Toch hebben we allemaal hetzelfde doel: een zo goed mogelijke leefomgeving voor de inwoners van gemeente Dongen.

Donald Meulensteen
Donald Meulensteen
Adviseur Bedrijfsvoering

Tijdens mijn master heb ik een jaar als Trainee rondgelopen bij gemeente Dongen. De grote diversiteit aan werkzaamheden en de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik kreeg overtuigden mij al snel. Na het afronden van mijn master heb ik dan ook direct gesolliciteerd.

Sabine Olie
Sabine Olie
Klantmanager Participatie

In deze vacature en op deze afdeling vond ik alle onderdelen waar ik bij mijn vorige baan het meeste voldoening uithaalde: coachen, trainen en werving en selectie.

Paul van Hulten
Paul van Hulten
Chauffeur

Hiervoor was ik werkzaam in de bouwsector tijdens tijden van crisis. Toen er een vacature vrijkwam bij de gemeente Dongen als Chauffeur Knijperwagen heb ik hier direct op gesolliciteerd, omdat dit toch een functie was die ik hiervoor bij de andere werkgever ook vervulde.

Ineke Andries
Ineke Andries
Inkoopadviseur en Algemeen Jurist

Ik ben begonnen als Algemeen Jurist en door vertrek van de toenmalig Inkoopadviseur ben ik me gaan richten op inkoop en aanbesteding. Er is veel vrijheid om je te ontwikkelen binnen de organisatie en dat maakt dat ik er na zestien jaar nog steeds werk.

Ellen de Bonth
Ellen de Bonth
Directeur Samenleving

Hiervoor werkte ik onder andere bij de gemeente Breda. Ik ben voor Dongen gevallen vanwege de compacte wendbare organisatie en het sturingsprincipe zelforganiserend werken. Het is een organisatie waar vraagstukken op een eigentijdse manier worden aangepakt.

Angelique Huijbregts
Angelique Huijbregts
Jurist Sociaal Domein

Ik werk al geruime tijd bij de gemeente Dongen en mijn passie ligt vooral binnen het sociaal domein. Werken met en werken voor mensen, dat geeft mij energie!

Geen vacatures bij Gemeente Dongen

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Het motto van onze gemeente is al jaren: in Dongen doen we dingen samen. Onze inwoners, verenigingen, stichtingen, ondernemers zetten zich in voor een gemeente waar het goed wonen, werken en leven is.

‘In Dongen doen we dingen samen. ’

Gemeente Dongen