Werken bij Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een civieltechnische adviesbureau voor civieltechnische project- en procesmanagement en ingenieursdiensten bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke infra-opgaves. De organisatie is opgericht in 2013 en behoort tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

“ Je moet wél bij Gebiedsmanagers werken als je flexibel bent en je het leuk vindt om nieuwe dingen op te pakken. Je moet níet bij Gebiedsmanagers komen werken als je van uitgekristalliseerde projecten in afgebakende functies houdt. ”

Liesbeth Moerman
Liesbeth Moerman
Office Manager
  • Maassluis
  • Actief in Nederland
  • 23% / 67%
  • Gem. leeftijd 34 jaar
  • 18 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Gebiedsmanagers wordt geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van waar je staat en waar je ambities liggen maak je je eigen ontwikkelplan. We houden niet van hokjes denken, dus is er volop ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast investeren we in teamontwikkeling. Zo leer je de mensen waarmee je dagelijks werkt nog beter kennen en weet je wat je aan elkaar hebt.

Waarom werken bij Gebiedsmanagers

Karel Ossewaarde
Karel Ossewaarde
Partner/oprichter Gebiedsmanagers BV

Samen met mijn compagnon Richard Walet ben ik in 2013 met Gebiedsmanagers gestart. Wij willen onze opdrachtgevers in het stedelijk gebied vanaf eerste planvorming tot en met de oplevering van een Werk kunnen adviseren en ondersteunen. Daarbij bieden wij de de procesmatige ondersteuning, pragmatische invulling met inhoudelijke (innovatieve) producten en adviezen. In samenwerking met onze netwerkpartners bieden wij expertise op alle specialismen (met name BIM en klimaatadaptatie)!

Liesbeth Moerman
Liesbeth Moerman
Office Manager

Gebiedsmanagers is een jong bedrijf dat zich goed aan het profileren is op de markt. Door de groei van het bedrijf werd de bedrijfsvoerende kant ook steeds belangrijker. Ze boden destijds een veelzijdige en afwisselende functie en daarbij de verantwoording voor de bedrijfsvoerende kant. Verder kon alles binnen mijn functie als Office Manager nog ingevuld worden. Hierin zag ik een mooie uitdaging en heb ik deze met veel enthousiasme aangepakt.

Rita Wijning
Rita Wijning
Coördinator Werkvoorbereiding

Ik kende mensen die het bedrijf opgericht hebben. Ik vond de werksfeer aangenaam.

Kris Horvers
Kris Horvers
Projectingenieur

Het sprak mij aan dat Gebiedsmanagers een jong startend bureau is met focus op gebiedsontwikkeling in bredere zin, niet alleen civieltechnisch. Daarnaast is er een open, informele werkomgeving met korte lijntjes en divers werk. Tenslotte is ook de werkomgeving leuk, met het voornaamste project letterlijk in de achtertuin zodat je goed meekrijgt wat er uitgevoerd wordt.

Erik Tanis
Erik Tanis
Adviseur

Ik was net afgestudeerd en zocht een leuke afwisselende baan. Via via kwam ik bij Gebiedsmanagers terecht. Het eerste gesprek gaf direct een heel positief beeld van het bedrijf. Op mij kwam het over als een jong en enthousiast team met afwisselende werkzaamheden. Precies wat ik zocht!

Peter Caesar
Peter Caesar
Projectleider

Kleinschalig maar toch grote projecten, innovatief en vooruitstrevend tov andere advies en ingenieurbureaus in de GWW.

Banen bij Gebiedsmanagers

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Gebiedsmanagers is voorop te blijven lopen in de ontwikkelingen bij de inrichting van de buitenruimte die op ons af te komen. Thema's als verduurzaming of BIM zijn de ontwikkelingen van nu, maar wat is die van morgen?

‘Voorop blijven lopen in de ontwikkelingen bij de inrichting van de buitenruimte.’

Gebiedsmanagers