Werken bij Fixico

Fixico is een online platform voor autoschade herstel in Nederland, Duitsland en België. Hun doel is om als tech bedrijf de autoschade herstel industrie te herdefiniëren. Met Fixico kunnen particuliere autobezitters en zakelijke partners, zoals autoleasemaatschappijen en verzekeraars, gemakkelijk een geschikt herstelbedrijf vinden en besparen op de herstelkosten. Het platform verbindt vraag en aanbod in de autoschadeherstel branche op een innovatieve wijze. Fixico is in 2014 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van zestig medewerkers, waar meer dan 150.000 schades verwerkt zijn.

“ Als je een uitgestippelde route verwacht waar alles van tevoren al vaststaat, dan ben je bij Fixico aan het verkeerde adres. Als je echter niet bang bent om nieuwe wegen in te slaan en snel kunt schakelen, dan willen we je graag ontmoeten. ”

Yorrian Mathot
Yorrian Mathot
People and culture manager
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in vier landen
  • 30 % / 70 %
  • Gem. leeftijd 28 jaar
  • 61 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Iedere werknemer bij Fixico heeft een persoonlijk ontwikkelplan. Daarnaast is het mogelijk om interne trainingen te volgen. Je kunt zowel omhoog als in de breedte doorgroeien.

Waarom werken bij Fixico

Luca Samori
Luca Samori
CCO

Na een aantal jaren in management consultancy en bij multinationals wilde ik een nieuwe uitdaging. Ergens waar ik strategisch en commercieel zou worden uitgedaagd en ik een verschil kan maken. Bij Fixico heb ik dat gevonden en kan ik dat combineren met mij passie voor technologie en innovatie in combinatie met mijn kennis van mobiliteit, automotive en fintech industrieën.

Yorrian Mathot
Yorrian Mathot
People and culture manager

Vier jaar geleden zocht ik een bijbaan voor naast mijn studie, heel toevallig kwam ik op de website van Fixico terecht. Als Fixico’s eerste werknemer kreeg ik van Mark en Derk de kans om allerlei verschillende dingen binnen het bedrijf op te pakken en mijn eigen draai aan te geven. Het vertrouwen, de flexibiliteit en het plezier wat ik dagelijks nog steeds ervaar maakte dat ik na mijn studie fulltime bij Fixico ben blijven werken.

Marie-Caroline Blickman
Marie-Caroline Blickman
Peopel and culture manager

Ik ben via via bij Fixico terecht gekomen en ik ben er gaan werken omdat het me een waanzinnig avontuur leek. Onwijs gaaf om de groei van een bedrijf van zo dichtbij mee te maken.

Alle banen bij Fixico

Wat is onze grootste uitdaging?

Op dit moment is onze grootste uitdaging om bij te blijven met onze snelle groei bij het betreden van nieuwe markten. Dit betekent in korte tijd de juiste creatieve oplossingen en mensen vinden.

‘In korte tijd de juiste creatieve oplossingen en mensen vinden.’

Fixico