Werken bij Fiege

Fiege B.V. is een Duits bedrijf met twee business units in Nederland: Omnichannel Retail en Healthcare. Binnen Omnichannel Retail verzorgt Fiege de warehousing van grote meubelklanten en een aantal kleinere klanten in verschillende branches. De klant wordt ontzorgt in opslag en vervoer vanuit de hoofdvestiging in Zaandam en de nevenvestiging in Amsterdam.  Daarnaast realiseert Fiege geconditioneerd vervoer voor ongeveer honderd klanten in de zorgindustrie. Het gaat hierbij om vervoer in medicijnen, apparatuur voor dierenartsten en radioactieve goederen.

“ Je moet níet bij Fiege komen werken als je weinig initiatief neemt en niet bereid bent om je eigen baan leuker te maken. Je moet wél bij Fiege gaan werken als je veel wilt leren, zelfstandig wilt werken en verantwoordelijkheid durft te nemen. ”

Cheyenne Missler
Cheyenne Missler
HR Manager
  • Hoofdkantoor in Zaandam
  • 170 werknemers in Nederland
  • Actief in 60 landen
  • 19.000 werknemers wereldwijd
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden voor kantoorfuncties

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Fiege is een kleine onderneming waarbinnen volop mogelijkheden zijn tot groei: een groeipad ligt niet vast. Fiege biedt toegang tot een digitaal platform waar naar eigen inzicht cursussen te volgen zijn. Daarnaast heb je de mogelijkheid om externe opleidingen te volgen. Het belangrijkste binnen Fiege is dat je zelf je werk kunt organiseren en je eigen groeipad kunt vormgeven.

Waarom werken bij Fiege

Iris Buiten
Iris Buiten
Allround Financieel Medewerker, afdeling Finance

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben zo terechtgekomen bij Fiege. Ik krijg hier de verantwoordelijkheid, uitdaging en gezelligheid die ik zoek in een baan.

Roald Berkhof
Roald Berkhof
Financial Controller

In het verleden ben ik al werkzaam geweest bij Fiege, en eigenlijk heb ik nooit getwijfeld toen mij werd gevraagd om terug te keren.

Cheyenne Missler
Cheyenne Missler
HR Manager

Hiervoor was ik werkzaam in de post en daar moesten we fuseren met een groter postbedrijf. Mijn passie voor het HR-werk is heel breed en bij dat bedrijf moest ik mij gaan toespitsen op een specifiek deel van het HR-vak. Dat was niet waar ik voor wilde gaan: ik wilde het liefste generalistisch bezig blijven en van alle facetten wat meesnoepen. Daarom ben ik bij Fiege gaan werken, omdat ze daar een brede HR-baan aanboden. Nu krijg ik de vrije hand om de HR-afdeling en mijn werk naar eigen inzicht in te richten.

Luichien Eising
Luichien Eising
Quality Specialist / RP - afdeling QA

Ik was werkzaam in de transportwereld, maar ik was op zoek naar meer uitdaging in mijn werk. Bij Fiege kreeg ik de kans om mijn analytische interesse en talent te gebruiken als transportplanner. Daarbij werd aangegeven dat er intern mogelijkheden waren om door te groeien. Mijn huidige functie is daar bewijs van.

Banen bij Fiege

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging is groeien en ontwikkelen: wij groeien met onze klanten mee. Meer technologie en andere ontwikkelingen liggen op de loer en wij willen uiteraard voorop lopen en elke uitdaging aankunnen.

‘Twee keer zo groot worden in drie jaar tijd.’

Fiege