Werken bij Farm Frites

Sinds 1971 teelt Farm Frites al de lekkerste aardappelen. Bij Farm Frites zijn ze begaan met de natuur, trots op hun agrarische roots. Farm Frites is puur, authentiek, gedreven; samen met hun medewerkers en telers zijn zij dag en nacht bezig om het nét even beter te doen. En willen zij de lekkerste frites ter wereld maken.

  • Hoofdkantoor in Oudenhoorn
  • 1040 werknemers wereldwijd
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 44 jaar
  • 407 werknemers in Nederland
  • In meer dan 100 landen actief

Ontwikkelen binnen de organisatie

Farm Frites vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk. Daarom is er de Farm Frites Acadamy. Hierin kun je zien voor welke trainingen jij in je nieuwe functie in aanmerking komt. Je bespreekt je trainingswensen met je manager. Er zijn (wettelijk) verplichte trainingen, functiegerichte trainingen en trainingen die gericht zijn op je persoonlijke ontwikkeling. Naast trainingen vinden we het bij Farm Frites ook erg belangrijk dat je leert tijdens het werk: learning on the job. Afhankelijk van je functie krijg je daarom te maken met een coachende manager of een praktijkbegeleider.

Banen bij Farm Frites

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Met betrokken ondernemende Farm Friters willen we de nummer 3 in de wereld worden. Dit doen we door de lekkerste friet ter wereld te maken en onze klanten blij te maken: ''Growing together from potatoes to happy faces''.

‘Nummer 3 in de wereld worden door de lekkerste friet te maken.’

Farm Frites