Werken bij Eteck

Nederland heeft een duidelijke doelstelling: in 2050 moeten 6,5 miljoen woningen en een half miljoen bedrijfsgebouwen CO2-neutraal zijn. Eteck zorgt ervoor dat woningen en bedrijfspanden op een duurzame manier verwarmd, verkoeld én voorzien worden van warm tapwater.

Door gebruik te maken van duurzame, collectieve, lokale bronnen dragen we maximaal bij aan de energietransitie. Als warmteleverancier gaan wij voor 0. Nul CO₂-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen en 100% wooncomfort. Daar werken we dagelijks aan.

“ Je moet niet bij Eteck werken als je wilt dat alles al vastligt, niets meer verbeterd kan worden en jouw functie met veel structuur afgekaderd is. Je moet wel bij Eteck komen werken als je impact wilt maken en mee wilt bouwen aan een mooi, duurzaam bedrijf. ”

Rard Rijcken
Rard Rijcken
Directeur Ontwikkeling & Groei
  • Hoofdkantoor in Voorburg
  • Actief in Nederland
  • 90 werknemers
  • 76% / 24%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • Werken vanuit huis en op kantoor

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er zijn genoeg ontwikkelmogelijkheden bij Eteck. Zo maak je elk jaar een jaarplan waarin jij jouw doelen vastlegt. Voor de realisatie van deze doelen, wordt budget vrijgemaakt.

Waarom werken bij Eteck

Vedrana
Vedrana
Customer Care Medewerker

Ik ben bij Eteck gaan werken omdat het een leuke down-to-earth organisatie is. Daarnaast vind ik het een superleuk en gemotiveerd team. Daardoor ga ik altijd met plezier naar mijn werk toe!

Jack
Jack
Customer Care Medewerker

Hiervoor was ik werkzaam in de visumbranche. Door de coronacrisis ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging in een voor mij nieuwe branche. Deze uitdaging heb dan ook compleet gevonden bij Eteck.

Banen bij Eteck

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen voor 2050 zo'n 6.5 miljoen woningen en een half miljoen bedrijfspanden CO2-neutraal maken.

‘6.5 miljoen woningen en een half miljoen bedrijfspanden CO2-neutraal maken.’

Eteck