Werken bij Erdo

Erdo B.V. (onderdeel van Erdo Groep) is opgericht in 1928 en gespecialiseerd in dakbedekking, gevels en solar. De missie van Erdo is om te groeien binnen dakbedekking, solar, en service & onderhoud. De organisatie voert jaarlijks ongeveer 200 nieuwbouw- en renovatieprojecten uit bij overheden en commerciële opdrachtgevers in heel Nederland. Er werken ongeveer 60 medewerkers, waarvan 30 medewerkers in de uitvoering.

 

Je moet niet bij Erdo gaan werken als je veel structuur nodig hebt en niet zelf initiatieven kunt nemen. Je moet wél bij Erdo gaan werken als je het leuk vindt om veel verantwoordelijkheid te hebben en samen met je collega's van Erdo het beste dakbedekkingsbedrijf in Nederland te maken.

Miranda Lange
HR Manager
  • Hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel
  • Actief in Nederland
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 45
  • 60 werknemers

Ontwikkelen binnen de organisatie

Binnen Erdo is het mogelijk om te groeien en wordt er ook buiten je huidige discipline gekeken naar de mogelijkheden. Het is afhankelijk hoe je jezelf ontwikkelt en welke mogelijkheden er op dat moment zijn.

Waarom werken bij Erdo

Peter Verdonkschot
Peter Verdonkschot
Werkvoorbereider

De uitdagingen waar ik voor kom te staan met complexe werken trokken mijn aandacht en om samen met een team mooie werken te maken spraken mij ook erg aan.

Koert Werner
Koert Werner
Accountmanager

Ik was op zoek naar een uitdaging in de bouwsector, waar ik klantwensen vertaal naar oplossingen en doordachte scenario's uitwerk. Erdo is een organisatie die werkt vanuit innovatieve oplossingen en na het eerste gesprek was ik direct enthousiast.

Aron Tibben
Aron Tibben
Calculator

Ik ben bij mijn vorige werkgever weggegaan, omdat ik geen uitzicht had op verdere ontwikkeling. ERDO gaf mij deze ontwikkelingskansen wel en de vrijheid bevalt me ook zeer goed!

Jordi van Dorp
Jordi van Dorp
Uitvoerder Dakbedekking

Ik ben benaderd door Erdo B.V. toen ik nog bezig was met mijn opleiding om op gesprek te komen. Na het eerste gesprek was ik direct enthousiast, mede doordat mijn uitgesproken ambitie met open armen werd ontvangen. De keuze om de overstap te maken was na dit eerste gesprek dan ook vrij snel gemaakt.

Banen bij Erdo

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De belangrijkste uitdaging is dat Erdo gaat groeien en zich verder gaat professionaliseren. Dit gaan we doen door te digitaliseren, te herstructureren en bouwen. We hebben een nieuwe website en logo, en medio juli wordt het pand verbouwd. Kortom, een mooie uitdaging om gezamenlijk Erdo naar een hoger plan te ontwikkelen.

‘Wij gaan digitaliseren, herstructureren en bouwen.’

Erdo