Werken bij EQUANS

EQUANS Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde EQUANS Groep. EQUANS is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. EQUANS Nederland bestaat uit EQUANS Services en EQUANS Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

EQUANS Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

“ Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil maken, want onze mensen maken en dragen ENGIE. Heb jij passie voor innovatie en de nieuwste technieken? En de wil om de verwachtingen van topklanten – vaak A-merken in de markt – elke dag te overtreffen? Kom dan werken voor ENGIE de duurzame energieleverancier en grootste technische dienstverlener van Nederland. ”

Michiel de Graaff
Corporate Recruiter
  • Hoofdkantoor in Bunnik
  • Actief in 70 landen
  • 5.500 werknemers in Nederland
  • 150.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Waarom werken bij EQUANS

Simon Leussink
Simon Leussink
Werkvoorbereider

Ik kom uit de autotechniek en ben bezig met een omscholing tot Sprinkler Engineer. Tijdens de sollicitatie bleek dat EQUANS hierin goede begeleiding kan leveren. Persoonlijke ontwikkeling vinden zij net zo belangrijk als ik, dus was de keuze snel gemaakt.

Evelien Schellingerhout
Evelien Schellingerhout
Sales Support

Na 8 jaar jaar in een soortgelijke functie te hebben gewerkt, wilde ik me graag doorontwikkelen binnen de afdeling commercie en mijn focus nog meer op tendertrajecten leggen. Dit werd bij EQUANS mogelijk gemaakt en gestimuleerd.

Mark Kamphuis
Mark Kamphuis

Vanuit de opleiding bij GoFlex ben ik bij EQUANS gekomen. Het bedrijf sprak mij direct aan. De vrijheid om zelfstandig te werken als monteur geeft mij de uitdaging die ik nodig heb.

Marijne Kramer
Marijne Kramer
Management Trainee

Na mijn studie wilde ik heel graag aan de slag in de energie en duurzaamheid. Toen ik las dat EQUANS haar kolencentrales had durven te verkopen was ik om. Daarnaast kwam ik er achter dat je bij EQUANS ook nog eens bovenop de techniek zit. Zo kunnen we écht impact maken in de energietransitie. Hoe cool is dat?!

Banen bij EQUANS

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie en waterstof) spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

‘Op een verantwoorde manier inspelen op actuele thema's in werk- en leefomgeving.’

EQUANS