Werken bij Energiewacht

Energiewacht is de verduurzamingspartner in de regio en is altijd lokaal en dichtbij. Energiewacht helpt consumenten, zakelijke klanten en overheidsinstanties bij hun energietransitie. De insteek daarbij is het leveren van een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat in huis of bedrijf, gericht op energiebesparende en duurzame energiemaatregelen. Zo adviseert Energiewacht klanten over bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie, warmtepompen en verwarming. Ook leveren de vakspecialisten van Energiewacht vakkundige installatie, service en onderhoud.

Je moet wel bij Energiewacht komen werken als je goed kunt samenwerken en bij wilt dragen aan de verduurzaming van Nederland. Je moet niet bij Energiewacht gaan werken als je niet klantgericht bent.

Bart Otten
Corporate Recruiter
  • Gevestigd in Zwolle
  • Actief in Nederland
  • 22% / 78%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • +900 medewerkers in dienst

Ontwikkelen binnen de organisatie

Je kan bij Energiewacht doorgroeien naar verschillende functies, afhankelijk van je behoefte en ambities. Je kan zowel horizontaal als verticaal doorgroeien naar andere functies binnen Energiewacht. Binnen Energiewacht stromen jaarlijks meer dan twintig medewerkers door naar andere functies binnen het bedrijf. Energiewacht biedt mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door online trainingen via Good Habitz en het aanbieden van een studiekostenregeling. Voor monteurs is het mogelijk om verschillende trainingen te volgen, zoals VCA-vakmanschap en CO-certificering. Daarnaast is er altijd ruimte om door te groeien via reguliere vakdiploma-opleidingen en interne trainingen.

Waarom werken bij Energiewacht

Bart Otten
Bart Otten
Recruiter op de afdeling HR

Energiewacht was een klant van mij van mij toen ik werkzaam was bij Adecco. Ik vond Energiewacht toen al een hele leuke klant. Toen ik zag dat Energiewacht een recruiter zocht heb ik direct gereageerd. In deze functie heb ik veel contact met kandidaten en toekomstige nieuwe collega's. Dit kan een monteur zijn maar ook een medewerker op de IT afdeling of een medewerker op de administratie of klantenservice. Deze veelzijdigheid spreekt mij enorm aan. Ik probeer te zorgen voor een prettig sollicitatietraject, zodat de kandidaat zich op zijn gemak voelt en weet wat hij of zij kan verwachten wanneer hij of zij bij ons komt te werken. Uiteindelijk krijg ik veel energie wanneer mijn nieuwe collega's met veel plezier naar het werk gaan in een nieuwe functie bij Energiewacht.

Wouter de Haas
Wouter de Haas
Leerling Koelmonteur bij de afdeling Technisch Beheer.

Ik kende Energiewacht al vanuit mijn stage.

Banen bij Energiewacht

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De energietransitie naar andere en nieuwe energieproducten en -diensten is de nieuwe werkelijkheid. Wij helpen consumenten, de zakelijke markt en overheidsinstanties bij hun energietransitie. Wij bieden betrouwbaar en slim advies: van productoriëntatie en aanschaf, tot installatie en nazorg.

‘De nummer 1 verduurzamings-partner in de regio zijn.’

Energiewacht