Werken bij Elektropartners

Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is. Ze zijn op allerlei locaties in Nederland actief, onder andere voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheid, defensie en particulieren. Het bedrijf ontwerpt, installeert en adviseert over licht- en krachtstroominstallaties, domoticasystemen en datanetwerken. Ze zijn van begin tot eind betrokken en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare installaties, van ontwerp tot nazorg. Hierbij gebruiken ze vernieuwende concepten en duurzame oplossingen, omdat complexiteit van installaties sterk toeneemt. Bovendien hebben ze een service- en onderhoudsafdeling en zijn ze 24 uur per dag beschikbaar voor storingen. Elektropartners is een voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

  • Hoofdkantoor in Heerhugowaard
  • Actief in Nederland
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 32 jaar
  • 100 medewerkers op kantoor

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Als je bij Elektropartners aan het werk bent, heb je vaak helemaal niet het idee dat we een grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Toch werken er meer dan 120 mensen op onze vestigingen en bij onze klanten, en we groeien nog steeds. Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling het kan bij Elektropartners allemaal. Op kosten van het bedrijf kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen we voor je.

Waarom werken bij Elektropartners

Remko de Boer
Remko de Boer
Projectmanager

Ik ben bij Elektropartners gaan werken in verband met de uitdagende en grotere projecten waar het bedrijf bij betrokken is.

Banen bij Elektropartners

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Elektropartners (Protectiepartners) ziet een ontwikkeling in de markt van traditionele elektrotechnische installaties naar integraal innovatief technische oplossingen. Iedere dag opnieuw merken wij dat de complexiteit van installaties sterk toeneemt. Vakmanschap, partnership en wendbaarheid is in toenemende mate belangrijk. Zowel ten aanzien van onze samenwerking met onze ketenpartners als ook voor onze interne organisatie

‘Vakmanschap, partnership en wendbaarheid is in toenemende mate belangrijk en dit willen we zo goed mogelijk blijven doen.’

Elektropartners