Werken bij Eezy Dentures

Eezy Dentures is een initiatief van tandartsen en tandprothetici die de tandheelkundige markt willen vernieuwen. Voor veel tandartsen en tandprothetici is de stap te groot om zelf te investeren in de juiste apparatuur, of de kennis om goede digitale protheses te vervaardigen ontbreekt. Hierdoor is het voor veel patiënten nog niet mogelijk om in de buurt van hun woonplaats een goede plek te vinden om een prothese digitaal aangemeten te krijgen. Eezy brengt daar verandering in.

Doordat Eezy Dentures de modernste digitale technieken toepast, is het mogelijk om een kwalitatief hoogstaand kunstgebit te maken. Dankzij hun nationale netwerk zorgt Eezy ervoor dat zij patiënten tegen dezelfde landelijke tarieven in slechts drie afspraken een prachtig nieuw én optimaal passend kunstgebit kunnen geven.

Als je graag de tijd neemt om patiënten echt blij te maken en je het liefst met de allernieuwste digitale technieken wilt werken, dan zul je je bij Eezy zeker thuis voelen.

Ruben Brouwers
Co-founder Eezy Dentures
  • Actief in Nederland
  • Hoofdkantoor in Woerden
  • 15 medewerkers
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 34 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Eezy Dentures is een jong en snelgroeiend bedrijf, en dat biedt kansen. Eezy denkt graag met je mee als je jezelf verder wilt ontwikkelen of wilt doorgroeien binnen het bedrijf. Ga je bijvoorbeeld aan de slag als Klinisch Prothese Technicus? Dan is er de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien tot Regio- of Teamleider of Kwaliteitsconsultant.

Waarom werken bij Eezy Dentures

Stefan van de Riet
Stefan van de Riet
Klinisch Prothese Technicus

Ik heb voor Eezy Dentures gekozen, omdat het een innoverend bedrijf is in de tandtechnische branche. Ook wilde ik zelf graag protheses gaan aanmeten en plaatsen, nadat ik al zo'n 15 jaar protheses had gemaakt. Het patiëntencontact met de daarbij behorende grote afwisseling aan verhalen en type mensen vond ik namelijk altijd al erg leuk.

Ali Roshan
Ali Roshan
Klinisch Prothese Technicus

Ik ben bij Eezy Dentures gaan werken vanwege de jonge en dynamische werkomgeving, moderne technieken, sympathieke collega's en de goede arbeidsvoorwaarden.

Bas Visser
Bas Visser
Klinisch Prothese Technicus

Ik ben bij Eezy Dentures gaan werken vanwege de nieuwe innovaties, het mooie product en een mooie gezellige werkomgeving.

Banen bij Eezy Dentures

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is het vinden van geschikte behandelaren die goed in ons team van jonge, bedreven prothesespecialisten passen.

‘Binnen twee jaar in heel Nederland marktleider zijn op het gebied van digitale prothetiek.’

Eezy Dentures