Werken bij DWT Groep

DWT Groep is actief op het gebied van adviseren, uitwerken, realiseren en onderhouden van alle voorkomende technische installaties in utiliteit, woningbouw en renovatie. Het team bestaat uit ruim 140 gemotiveerde medewerkers die altijd op zoek gaan naar technische oplossingen die bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving.

“ Wanneer je uitdagingen liever uit de weg gaat ben je bij DWT niet op het juiste adres! Bij DWT Groep werken mensen met passie voor techniek, mensen die meedenken met de klant en altijd op zoek zijn naar innovatieve oplossingen. ”

Mark-Jan Koldijk
Mark-Jan Koldijk
Algemeen Directeur
  • Hoofdkantoor in Sint Philipsland en Goes
  • Actief in Nederland
  • 15% / 85%
  • Gem. leeftijd 42
  • 140 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij DWT geloven ze dat de kracht van het bedrijf in de kennis en het vakmanschap in de medewerkers zit. Het blijven ontwikkelen is dan ook erg belangrijk. Met de DWT Academy bieden ze de medewerkers de mogelijkheden zich verder te ontwikkelen binnen DWT.

Waarom werken bij DWT Groep

Klaas Flikweert
Klaas Flikweert
Contractbeheerder Serviceafdeling

Naar aanleiding van een gesprek met een oud-collega, was ik geïnteresseerd in het bedrijf. De filosofie van de organisatie spreekt me aan.

Bert Zuidweg
Bert Zuidweg
Werkvoorbereider E

Vanuit mijn technische opleiding zocht ik een leerzaam bedrijf en ben ik als leerling Monteur begonnen bij de DWT Groep (voorheen Wisse). Via mijn broer die er al werkte (en nog steeds) hoorde ik dat ze nog mensen zochten. Met één telefoontje naar de Manager van de afdeling was het geregeld!

Ronald Dewitte
Ronald Dewitte
Projectleider

Ik ben bij DWT Groep begonnen vanwege de goede naam en ambitieuze en realistische doelstellingen.

Banen bij DWT Groep

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij steken graag energie in duurzame binnenklimaat oplossingen. De wereld verandert in razend tempo. We verbruiken meer en meer energie, terwijl we er ons tegelijkertijd steeds meer van bewust worden dat we daar op een verantwoorde wijze mee om moeten gaan.

‘Van Gas naar Duurzaam!’

DWT Groep