Werken bij Dumaco

Dumaco Oss, een toeleverancier gespecialiseerd in metaalbewerking, produceert onderdelen met de meest geavanceerde lasersnijmachines, kantbanken en lasrobots. Het bedrijf richt zich op OEM-fabrikanten die zelf verkoop, engineering en assemblage regelen, maar voor de productie van onderdelen, kiezen voor uitbesteding. Efficiënte productieprocessen bij Dumaco zorgen daarbij voor lage kosten.

Het team van Dumaco Oss is opgedeeld in verschillende specialistische units, ieder in staat om uniek op elke klantvraag in te spelen. Met behulp van de Quick Response Manufacturing-filosofie (QRM) worden hun werkprocessen geoptimaliseerd, waardoor Dumaco snel hoogwaardige producten kan leveren met een betrouwbare levertijd.

Als je inzicht hebt in je werk, verantwoordelijkheid neemt en ook initiatief toont, dan kun je bij Dumaco Oss komen werken. Hou je van werken op andere locaties, dan moet je niet bij Dumaco Oss gaan werken.

Manon Brouwers
HR
  • Kantoor in Oss
  • 130 werknemers werkzaam in Oss
  • 10% vrouw / 90% man
  • Gem. leeftijd 37 jaar
  • Casual

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij Dumaco Oss krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je werkt in een omgeving waar ervaren collega’s je kunnen bijstaan met praktijkkennis en waar ruimte is voor jouw inzichten en ideeën. Samen met je leidinggevende bepaal je hoe en waarin jij je wilt ontwikkelen, of dat nu professionele vaardigheden of persoonlijke groei betreft. De focus ligt op een evenwichtige ontwikkeling die past bij jouw ambities en mogelijkheden.

Banen bij Dumaco

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze belangrijkste uitdaging is de kwaliteit van onze werkzaamheden. Wij als Dumaco Oss staan in de Benelux bekend om onze kwaliteit van het materiaal en onze producten.

‘De kwaliteit van onze werkzaamheden waarborgen.’

Dumaco