Werken bij Duijn-Hove

Duijn-Hove is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van groene en bloeiende potplanten. Het bedrijf staat bekend om hun kwalitatieve en onderscheidende producten. Ze zijn lid van de telerscoöperatie Decorum Plants & Flowers, wat hun toewijding aan kwaliteit benadrukt. De ervaring en kennis worden binnen de familie van generatie op generatie overgedragen. Duijn-Hove staat open voor innovatie en verbetering, wat resulteert in unieke planten die door heel Europa verkocht worden aan verschillende exporteurs en handelaren.

Het bedrijf bestaat uit vier locaties, gevestigd in Maasdijk, Maasland, De Lier en Honselersdijk. De groene planten telen ze in een kas in Maasland (op een oppervlakte van 24.000 m2), De Lier (op een oppervlakte van 7.000 m2 en Honselersdijk (op een oppervlakte van 35.000 m2). De Phalaenopsis wordt geteeld in twee teeltlagen in de kas in Maasdijk, met een oppervlakte van 30.000 m2.

Bij ons ben je op je plek als je van variatie, verantwoordelijkheid en dagelijkse verrassingen houdt. Als je een voorkeur hebt voor routine, dan is dit niet de geschikte plek voor jou.

Twan van Duijn
Teamleider Sales
  • Locatie in Maasdijk en Maasland
  • 100 medewerkers (inclusief uitzendkrachten)
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 35 jaar

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad binnen DuijnHove staat niet vast. Je krijgt de vrijheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. In overleg is er een mogelijkheid om cursussen te volgen. Het belangrijkste is dat jij jezelf ziet groeien. Als DuijnHove groeit, dan groei jij met ons mee.

Banen bij Duijn-Hove

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging en trots is om samen met ons toegewijde team de schoonheid van onze gekweekte planten aan de wereld te tonen. Wij zetten ons elke week in om onze klanten te overtuigen van de schoonheid en zuiverheid van onze planten, met als doel een toegevoegde waarde te bieden aan elke woonkamer in Europa. We zijn ons er sterk van bewust dat dit succes alleen mogelijk is dankzij de inzet van ons geweldige team!

‘Met liefde en passie de mooiste planten kweken voor woonkamers in Europa.’

Duijn-Hove