Werken bij Ducot

Ducot Engineering & Advies is een onafhankelijk en zelfstandig ingenieursbureau in de stedelijke infrastructuur. Samen met klanten werkt het bureau aan de vormgeving van hun buitenruimte. Ruimte die alle stakeholders een goed gevoel geeft en overeenkomt met wet- en regelgeving. Ducot gaat hierbij langdurige samenwerkingen aan met opdrachtgevers en netwerkpartners. Binnen het geïntegreerde aanbod van engineerings- en adviesactiviteiten staan persoonlijk contact, korte communicatielijnen en professionele slagvaardigheid centraal.

Ducot Engineering & Advies wil ruimte bedenken die 100% werkt voor alle stakeholders: een slimme buitenomgeving die gewenst gebruik stimuleert, in balans is met de omgeving en waar nodig zorgt voor doorstroom. Met aantrekkelijke en inspirerende vormgeving levert het bedrijf een bijdrage aan de leefbaarheid in Nederland.

Je moet bij Ducot komen werken als je vanuit je persoonlijke passie en gedrevenheid jouw bijdrage wilt leveren aan het gezamenlijke resultaat in een project. Kom niet bij Ducot werken als je niet van samenwerken houdt.

Juul van Dael
Directeur
  • Hoofdkantoor in Roermond
  • Actief in Nederland
  • 20 medewerkers
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • Hybride werken in overleg

Ontwikkelen binnen de organisatie

De groeilijnen binnen Ducot liggen niet vast. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor vakinhoudelijke ontwikkeling. Dit wordt ondersteund door coaching, trainingen en cursussen. Je krijgt als medewerker veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor de invulling van jouw rol. Daarin word je gecoacht en vanuit jouw persoonlijke drijfveren word je gestimuleerd je te ontwikkelen.

Waarom werken bij Ducot

Ben Mattheij
Ben Mattheij
Senior Projectleider en Vormgever

Ik werk graag in/met een kleiner en enthousiast/gedreven team. Ik houd van afwisseling in mijn werk, diverse projecten en taken.

Bram Hanno
Bram Hanno
Toezichthouder, afdeling Directie en Toezicht

Via via kwam ik terecht op mijn oude stageplek. Na een goed gesprek voelde ik mij meteen thuis.

Kim Dahmen
Kim Dahmen
Junior Projectleider

In het verleden heb ik gewerkt voor diverse grote bedrijven, wat resulteerde werken met diverse projectteams over grote afstanden. Ik miste hierbij de saamhorigheid c.q. persoonlijke betrokkenheid van elkaar. Dus zocht ik een (klein) bureau waar dit wel was.

Banen bij Ducot

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om samen met onze klanten een aantrekkelijke en werkbare leefomgeving te creëren die passend is voor alle belanghebbenden, maar ook duurzaam en toekomstbestendig is.

‘Ruimte bedenken die 100% werkt voor alle stakeholders.’

Ducot