Werken bij DPA

DPA is gespecialiseerd in het verbinden van professionals met een specialisme aan organisaties. DPA is in 1992 opgericht en kreeg in 1999 een beursnotering aan Euronext Amsterdam. DPA kenmerkt zich door de diversiteit en specialismes binnen het bedrijf. Zo zijn er 41 Business Units die gericht zijn op de vakgebieden Banking & Insurance, Engineering & Consultancy, Finance & Control, International, IT, Legal, Marketing, Public en Supply chain & Procurement.

  • Hoofdkantoor Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 33 jaar
  • 1.750 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij DPA staat ontwikkeling en groei hoog op de agenda. Voor mensen met ambitie zijn er meerdere doorgroeimogelijkheden. Zowel in de breedte als omhoog.

Waarom werken bij DPA

Laila Popal
Laila Popal
Corporate Recruiter

Wat mij aansprak is dat er veel ruimte en vrijheid is om je eigen werk in te richten. DPA is een mensgerichte organisatie met veel diversiteit.

Peter Schweigmann
Peter Schweigmann
Online Marketeer

Ik ben bij DPA gaan werken door de online marketing uitdaging waar de organisatie voor stond; er waren destijds al goede stappen gemaakt maar er was nog veel te doen.

Sophie Baltink
Sophie Baltink
HR manager

Ik was erg enthousiast geworden over de kansen en ondernemersvrijheid die gegeven wordt aan jonge professionals. Nu vijf jaar verder kan ik met zekerheid zeggen dat dit DPA typeert; ben je creatief, innovatief en ondernemend dan is dit de juiste plek om te groeien.

Geen vacatures bij DPA

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Het vak recruitment zal de komende jaren een grote verandering doormaken en hier moeten we op inspelen. Door met de nieuwste innovatieve digitale tools en platforms te werken, willen we zowel de kwantiteit als de kwaliteit hoog houden.

‘Inspelen op de grote veranderingen binnen recruitment.’

DPA