Werken bij DIGIT Elektrotechniek

DIGIT Elektrotechniek is een familiebedrijf dat is opgericht in 1988. DIGIT Elektrotechniek werkt voor industriële bedrijven in de regio Noord-Holland. Door elektrotechnische aanpassingen of het programmeren van industriële software, helpt zij de klant efficiënter en veiliger te produceren. Ook verzorgt DIGIT inbedrijfstellingen, keuringen en onderhoud. Het klantenbestand is zeer divers: van een gasverdeelstation, tot een staalproducent en een waterleidingsbedrijf.

“ Je moet wél bij DIGIT komen werken als je het leuk vindt om in een familiebedrijf te werken waarbij je voor uiteenlopende klanten werkt. Je moet níet bij DIGIT komen werken als je repeterende werkzaamheden in kantooromgevingen of in de woningbouw leuk vindt. ”

Martijn Dekker
Martijn Dekker
Directeur DIGIT
  • Hoofdkantoor in Hoorn
  • Actief in Nederland
  • 20/80
  • Gem. leeftijd 43 jaar
  • 75 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij DIGIT Elektrotechniek is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt zowel in de breedte als in de hoogte doorgroeien en er is ruimte voor het volgen van opleidingen. Zo kun je een MBO of HBO opleiding volgen, en worden er regelmatig specialistische trainingen en cursussen aangeboden. Of je hiervoor in aanmerking komt, is afhankelijk van je eigen inzet, ontwikkeling en initiatief.

Waarom werken bij DIGIT Elektrotechniek

Boudewijn Kamps
Boudewijn Kamps
Allround Monteur Buitendienst

Ik ben in 2008 bij DIGIT komen werken omdat de industrie mij erg aantrok, de installatie zijn erg uitdagend en de locaties waar de werkzaamheden uitgevoerd worden zijn altijd bijzonder.

Bas van der Giesen
Bas van der Giesen
Application Engineer

Na mijn afstuderen zocht ik naar een bedrijf met een persoonlijke sfeer en een functie die aansloot op mijn opleiding. Na het tweede gesprek wist ik zeker dat ik deze punten bij DIGIT kon vinden.

Lennart Kuin
Lennart Kuin
Elektromonteur buitendienst

Ik was op zoek naar een bedrijf waarbij ik mijn opleiding kon volgen en DIGIT bood mij die mogelijkheid, en de mogelijkheid om door te groeien in een leuke werkomgeving.

Hans Conijn
Hans Conijn
Senior Engineer

In 2000 door een overname "binnengerold" en door de prettige werksfeer, leuke projecten en interessante klanten nooit meer weggegaan.

Patricia Venekamp
Patricia Venekamp
HR Manager

Hiervoor was ik werkzaam op de HR afdeling van een grote retailer, maar na 9 jaar werd het tijd voor iets nieuws. Via een kennis vernam ik dat de positie van HR Manager vrij kwam bij DIGIT Elektrotechniek en na het eerste gesprek wist ik het zeker, in dit familiebedrijf wil ik graag mijn steentje bijdragen.

Sem Buijs
Sem Buijs
Leerling Monteur

Ik werkte eerst in de woningbouw en ik wilde meer uitdaging.

Mark Besseling
Mark Besseling
Projectleider

Ik wilde meer variatie in werkzaamheden en projecten. Via een uitzendbureau ben ik in contact gekomen met DIGIT Elektrotechniek en kon ik starten op de afdeling engineering. Inmiddels ben ik via de functie werkvoorbereider doorgestroomd naar projectleider. En die variatie is gelukt, geen dag is hetzelfde!

John Langedijk
John Langedijk
Werkvoorbereider

Via opleidingsorganisatie Installatiewerk Noord-Holland, tegenwoordig IW, ben ik in contact gekomen met DIGIT. Hetgeen wat DIGIT doet sprak mij direct aan, de dagelijkse diversiteit van de werkzaamheden.

Alle banen bij DIGIT Elektrotechniek

Wat is onze grootste uitdaging?

In Noord Holland zijn wij een belangrijke speler in de industriële elektrotechniek en bieden onze klanten een totaal pakket aan technische ondersteuning. We blijven groeien en willen ons klantenbestand verder uitbreiden met mooie industriële bedrijven. We leveren hoge kwaliteit, waarbij service en persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk zijn. Om dit te kunnen blijven garanderen en de groei te kunnen doorzetten zijn onze medewerkers een belangrijke motor van de organisatie.

‘Kwaliteit leveren en daarbij door blijven groeien.’

DIGIT Elektrotechniek