Werken bij Delamine

Delamine is een van de grootste fabrieken voor de productie van diverse kwaliteiten ethyleenaminen. Ethyleenamines zijn chemicaliën die essentieel zijn voor het produceren van talloze producten die dagelijks door vele mensen gebruikt worden, zoals smeermiddelen, motorolie, asfalt voor het aanleggen van wegen, wasmiddelen, epoxyharsen, coatings, medicijnen en tissues. De producten vinden hun weg naar internationale klanten en toepassingen in de farmacie en wegenbouw. Delamine is met name gericht op de hogere amines en is in dat segment één van de top drie ethyleenamineproducenten.

“ Je moet bij Delamine gaan werken als je het leuk vindt om te werken in een klein chemisch productiebedrijf, waar je diverse taken en verantwoordelijkheden krijgt. Ook moet je het leuk vinden om samen te werken en samen verantwoordelijk te zijn voor de resultaten. Onze slogan is daarom: 'better together'. ”

Hans Bremer
Director Manufacturing
  • Hoofdkantoor in Amersfoort
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • ± 120 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Delamine zijn er diverse ontwikkelmogelijkheden. Je hebt de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Waarom werken bij Delamine

Christian Folkertsma
Christian Folkertsma
Chemisch analist, laboratorium

Al tijdens mijn vorige baan heb ik regelmatig gewerkt op het Delamine laboratorium. De betrokkenheid bij het productieproces en het onderhouden van analyseapparatuur vond ik erg leuk. Toen Delamine besloot eigen analisten aan te nemen, heb ik direct gesolliciteerd.

Andy la Faille
Andy la Faille
Tweede Proces Operator, Productie

Er is veel uitdaging in het werk en veel variatie qua werkzaamheden die je verricht, en dat is erg interessant qua proces!

Annemiek Koster-Dellebarre
Annemiek Koster-Dellebarre
Inkoop Assistent bij de afdeling Inkoop

Door een reorganisatie moest ik na 25 jaar weg bij BAT Niemeyer. Delamine kwam op mijn pad via detacheringsbureau Teqioa. Ondanks dat ik hiervoor andere administratieve werkzaamheden had gedaan, durfde Delamine met mij de uitdaging aan te gaan. Sinds oktober 2017 werk ik hier met veel plezier. Geen dag is hetzelfde en ik leer nog elke dag bij. Dat maakt deze functie juist zo uitdagend.

Edwin Arends
Edwin Arends
Projecten & Nieuwbouw

Het is een uitdagende baan in de chemie, met veel samenwerking met verschillende collega’s en subcontractors om een project op te leveren binnen de gestelde tijdslimiet.

Klaas Jan Schipper
Klaas Jan Schipper
Paneel Operator, Allround Operator

De goede naam van het concern waar Delamine deel van uitmaakte, werken in de chemie in vijf ploegendiensten en een goed salaris met doorgroeimogelijkheden hebben mij destijds doen besluiten te solliciteren.

Jasper van den Sigtenhorst
Jasper van den Sigtenhorst
Procestechnoloog, afdeling Technologie

Het sprak mij aan dat het productieproces bij Delamine bestaat uit vele verschillende technologieën. Daarnaast vind ik het leuk om te kunnen werken aan nieuwe procesoptimalisaties en betrokken te zijn bij probleemoplossingen voor de dagelijkse productie. Het veelzijdige vooruitzicht maakte dat ik ging solliciteren bij Delamine.

Banen bij Delamine

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze belangrijkste uitdaging is het zo veilig en efficiënt mogelijk produceren van ethyleenamines om onze klanten naar tevredenheid hierin te voorzien.

‘Better together.’

Delamine