Werken bij DELA

De begrafenisvereniging DELA wordt opgericht in 1937 als "Draagt Elkanders Lasten" en is vanaf 1942 een organisatie zonder winstoogmerk. DELA biedt haar drie miljoen leden (financiële) rust en zekerheid en minder zorgen. Betrokkenheid is geworteld in de kern van de cultuur. DELA helpt mensen tijdens de zwaarste periode van hun leven en daar zetten ze extra stappen voor.

DELA helpt haar werknemers met opleidingen, goede gesprekken en alle mogelijke ondersteuning bij het werk. Dit heeft de organisatie voor de derde keer een 'Great Place to Work'-predicaat opgeleverd in de categorie 'Large Places'. Verder heeft DELA een MVO-beleid: de duurzaamheidsambities zijn groot en inclusiviteit speelt een belangrijke rol. Dit geldt zowel voor de eigen medewerkers als voor de samenleving.

“ Je moet wel bij DELA gaan werken als je veel vrijheid wilt krijgen om je plannen waar te maken. Je moet niet bij DELA gaan werken wanneer je veel structuur nodig hebt. ”

Whitney Moonen
Whitney Moonen
Corporate Recruiter
  • Hoofdkantoor in Eindhoven
  • Actief in 3 landen
  • 65% / 35%
  • Gem. leeftijd 41 jaar
  • 1100 werknemers in Nederland
  • 1600 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

DELA besteedt veel tijd en aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt toegang tot leermiddelen en een persoonlijk budget waarmee je je eigen ontwikkeling bepaalt. Als je zelf kansen pakt, dan kun je alle kanten op binnen de organisatie. Ook is DELA een coöperatie van mensen vóór mensen: er is veel samenwerking en de teams zijn erg gedreven.

Waarom werken bij DELA

Lonneke Wennekes
Lonneke Wennekes
Scrummaster bij Tribe IT

Bij veel bedrijven worden de taken van Scrum Master niet gezien als losse functie; bij DELA wel. Hierdoor kun je je volledig op deze taken focussen. Ik krijg het vertrouwen en de tijd om een bijdrage te leveren in de Agile transitie. De coöperatieve en Brabantse cultuur zorgt ervoor dat mooie resultaten worden behaald en dat de medewerkers tevreden zijn.

Banen bij DELA

Wat is onze grootste uitdaging?

DELA is nog relatief onbekend als werkgever voor functies op het gebied van staf, holding en IT. Ook willen we het imago van DELA oppoetsen. We willen laten zien dat wij een frisse, open organisatie zijn die onze collega’s de kans biedt om vernieuwend te zijn.

‘Bekender worden als werkgever en ons stoffige imago oppoetsen.’

DELA