Werken bij De Goudse Verzekeringen

De Goudse is sinds 1924 actief als onafhankelijk en ondernemend familiebedrijf in de financiële sector. De organisatie biedt ondernemers, bedrijven en particulieren inzicht, advies en (verzekerings-)oplossingen om risico's te beperken. De ambitie van De Goudse is om de beste ondernemersverzekeraar van Nederland te zijn, met alle deskundigheid en kennis die daarvoor vereist is. De focus ligt op specifieke branches, zoals horeca, bouw, detailhandel, groothandel en zakelijke en persoonlijke dienstverlening.

  • Hoofdkantoor in Gouda
  • 42% / 58%
  • 650 medewerkers
  • Tot 60% thuiswerken mogelijk

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De Goudse biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door uiteenlopende trainingen aan te bieden via het online leerplatform. Eigen initiatief wordt aangemoedigd: indien je toe bent aan een volgende stap in je groeipad, denkt je leidinggevende met je mee en biedt deze ondersteuning.

Waarom werken bij De Goudse Verzekeringen

Shailesh Chaitram
Shailesh Chaitram
Product Owner Azure bij DevOps Core ICT

Bedrijfscultuur en uitdagingen trokken me aan bij de Goudse. De Goudse is een familiair en informele organisatie en dat past heel goed bij mij. Daarnaast zijn er leuke uitdagingen op ICT-gebied en zijn we erg vooruitstrevend met het adopteren van nieuwe technieken en/of oplossingen.

Daniëlle de Lange
Daniëlle de Lange
Medewerker Commerciële Binnendienst Schade, afdeling Zakelijk.

Ik maakte bewust eerder de switch van luxe cosmetica branche naar verzekeringen door eerder de kans om een WFT te behalen aan te grijpen. Ik ben communicatief sterk, iemand die nooit uitgeleerd is en wilde dit graag verder 'ontdekken' en eigen maken. Daarbij heeft mijn vader jarenlang als analist/programmeur bij De Goudse gewerkt en was de naam voor mij als bedrijf al zeer vertrouwd en bekend. En dus reageerde ik vol enthousiasme op de vrijgekomen vacature op de afdeling Zakelijk, waar ik nu met veel plezier werk en mij dagelijks nog verder mag ontwikkelen en ruimte krijg voor diverse specialismes; een pré!

Stijn Buitenhuis
Stijn Buitenhuis
Cloud Engineer, Core ICT - Team Azure

De Goudse Verzekeringen is een typisch familiebedrijf. Dit was voor mij een groot pluspunt omdat het te merken is in de sfeer, cultuur en in het management. Toen ik mijn eerste gesprek met Koos had gevoerd wist ik al: hier wil ik werken.

Emma Laan
Emma Laan
Communicatieadviseur - Communicatie & Marketing

Toen ik voor het eerst binnenkwam bij De Goudse merkte ik direct een persoonlijke, gezellige sfeer. Daarnaast biedt de functie mij veel diversiteit. En er wordt meegedacht over de invulling van je functie en je groeimogelijkheden.

Quint van den Heuvel
Quint van den Heuvel
Productspecialist Particulier

Na het afronden van mijn studie startte mijn zoektocht naar een bedrijf dat aansloot bij mijn persoonlijkheid en doelen. Als geboren Gouwenaar en topsporter kon het niet anders dan dat ik bij De Goudse op mijn plek zou zitten. Een Gouds familiebedrijf met oog voor sport, waar ieders talenten perfect tot uiting kunnen komen.

Laurens Bogaard
Laurens Bogaard
Teammanager Relatiebeheer Schade & AOV

Ik kwam net van school en was op zoek naar een commerciële functie. Via het uitzendbureau kwam ik bij de Goudse Verzekeringen terecht. Ik hoorde goede verhalen over het bedrijf en ben snel gestart. En sindsdien ook niet meer weggegaan.

Banen bij De Goudse Verzekeringen

Wat is onze grootste uitdaging?

De ambitie van De Goudse is om de beste ondernemersverzekeraar van Nederland te zijn, met alle deskundigheid en kennis die daarvoor vereist is. De grootste uitdaging hierbij is het telkens opnieuw bevestigen van die positie. Dat vereist dat we continu beschikken over up-to-date kennis van de markten van onze klanten. Ook moeten we daarvoor passende (verzekerings-)oplossingen blijven aanbieden.

‘De beste ondernemers-verzekeraar van Nederland zijn.’

De Goudse Verzekeringen