Werken bij Datas Kantoor Kompleet

Datas Kantoor Kompleet (sinds 1989) is een groothandel voor producten die je op en rondom je werkplek gebruikt. Aan bedrijven en non-profit organisaties in Noord-Nederland leveren we project en kantoorinrichting, facilitaire producten, kantoorartikelen, ICT-diensten en print- en drukwerk. Datas levert alles voor een betere werkdag, met vestigingen in Drachten, Groningen, Leeuwarden en Sneek

Je moet níet bij Datas Kantoor Kompleet gaan werken wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke baan. Je moet wél bij Datas Kantoor Kompleet komen werken als je je eigen werk graag vorm geeft en de lat hoog legt voor onze klanten.

Jan Huisman
Directeur-Eigenaar
  • Hoofdkantoor in Drachten
  • Actief in Nederland
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd is 42 jaar
  • 35 medewerkers in Nederland
  • Dresscode is verschillend per functie
  • Thuiswerken; indien het passend is bij de functie, dan is dit mogelijk

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij Datas Kantoor Kompleet kunnen medewerkers zelf aangeven op welk vlak ze zich willen ontwikkelen. Hier krijgen ze de mogelijkheden voor mits het aansluit op de functie.

Waarom werken bij Datas Kantoor Kompleet

Ben de Vries
Ben de Vries
Hoofd repro afdeling

Na het starten van een carrière in de kantoorvakhandel heb ik, ruim 30 jaar geleden, de overstap gemaakt naar de grafische wereld. Sinds 2016 ben ik met de Repro-afdeling onderdeel van Datas Kantoor Kompleet, wat een geweldige match is gebleken.

Jeroen van der Weij
Jeroen van der Weij
Verkoop Binnen & Buitendienst

Doordat we een zeer groot producten en dienstenpakket bij onze zakelijke eindgebruikers leveren is er eigenlijk altijd wel iets om met ze over in gesprek te gaan. Het directe klantcontact maakt mijn werk na al die jaren nog steeds leuk, uitdagend en veelzijdig.

Remco Miedema
Remco Miedema
Meewerkend Voorman Logistiek

Ik heb gekozen voor Datas Kantoor Kompleet Drachten vanwege mijn ambitie om mijn carrière verder te ontwikkelen na 10 jaar ervaring in de logistiek. Mijn interesse lag in het overstappen naar meer planningsgericht werk. Datas Kantoor Kompleet bood precies de nieuwe uitdaging die ik zocht. Hier kan ik mijn logistieke expertise combineren met mijn interesse in planning en coördinatie.

Banen bij Datas Kantoor Kompleet

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om ons te blijven onderscheiden in een snel veranderende markt, waarbij duurzaamheid een steeds grotere rol speelt.

‘Ons te blijven onderscheiden in een snel veranderende markt’

Datas Kantoor Kompleet