Werken bij CURA Glass

Bij CURA Glass werken we als team samen om onze klanten te voorzien van glas. Voor ons zijn korte lijnen belangrijk. Daarom kun je altijd bij je collega’s binnenlopen als je ze nodig hebt. Dit geldt niet alleen voor je directe collega’s, maar ook voor je collega’s van andere afdelingen en de directie. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Staat er geen vacature voor je bij? Bekijk dan alle vacatures op onze website of vraag onze afdeling personeelszaken naar de mogelijkheden via vacatures@cura-glass.nl.

Op zoek naar de precieze locatie? Onze vestiging in Lopik vind je op de 2e Industrieweg 6 en CURA Glass Assen op de Amerikaweg 11.

  • Kantoor in Lopik en Assen
  • 130 medewerkers
  • 35% / 65%
  • Gem. leeftijd 34 jaar
  • Afhankelijk van de functie kantoorcasual of bedrijfskleding
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Om te kunnen werken bij een glasbedrijf heb je natuurlijk enige glaskennis nodig. Daarom bieden wij voor elke functie interne opleidingen en een uitgebreid inwerktraject. Het is voor ons belangrijk dat jij goed op je plek zit. De deuren van personeelszaken staan altijd open en we denken we graag met je mee over het opbouwen van je carrière en de vervolgstappen die je kunt zetten.

Waarom werken bij CURA Glass

Andrea
Andrea
Algemeen Directeur

Omdat CURA Glass een bedrijf is met een prettige werksfeer, er volop mogelijkheden zijn je te ontwikkelen. CURA Glass heeft veel in huis en verkoopt een prachtig, veelzijdig product in een heel interessante markt.

Dion
Dion
Key Account Manager Benelux - Buitendienst

Hiervoor werkte ik als kok en wilde een carrièreswitch maken. Ik wilde graag als accountmanager aan de slag en kwam via een vriend bij CURA Glass terecht. Op de binnendienst heb ik als Commercieel Medewerker een mooie start kunnen maken en na 2,5 jaar ben ik als Accountmanager aan de slag gegaan. Inmiddels werk ik hier alweer 6 jaar met veel plezier.

Henry
Henry
Magazijnmedewerker

Ik was geïnteresseerd in magazijnwerkzaamheden en zag een advertentie in de krant. Dat is inmiddels al weer 27 jaar geleden.

Tim
Tim
Hoofd Verkoop Binnendienst

Ik ben 11 jaar geleden benaderd door CURA Glass om op gesprek te komen, dit is erg goed bevallen en sindsdien ben ik werkzaam bij CURA Glass

Azeddine
Azeddine
Productiemedewerker

Ik zocht een nieuwe uitdaging en had nog geen ervaring in het glas. Ik wilde werken in een omgeving met ‘tastbare’ producten en dat heb ik hier gevonden. Daarnaast wil ik in mijn werk graag fysiek bezig zijn. Ook vind ik het fijn dat ik dat dicht bij huis heb gevonden.

Saifeddine
Saifeddine
Logistiek Medewerker

Ik ben bij CURA Glass komen werken omdat ik het werk wat ik hiervoor deed niet meer zag zitten en verdere doorgroeimogelijkheden waren er niet. Mijn vader die hier ook werkt als vrachtwagenchauffeur deed het voorstel om bij dit bedrijf te komen werken. Ik werk hier nu bijna 2 jaar en ik ben van Magazijnmedewerker doorgegroeid naar Junior Logistiek Medewerker.

Romy
Romy
Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik was net klaar met mijn studie toen ik via een kennis met CURA Glass in contact kwam. Na het eerste gesprek was ik meteen enthousiast over de veelzijdige werkzaamheden en de verschillende doorgroeimogelijkheden. Inmiddels ben ik alweer twee jaar werkzaam bij CURA Glass en dit bevalt nog steeds erg goed.

Tekle
Tekle
Magazijnmedewerker

Ik heb een paar jaar geleden asiel aangevraagd in Nederland. Werk is belangrijk voor mij. Ik heb deze baan gevonden door bemiddeling van de gemeente. CURA Glass is goed voor mij en ik vind het werk leuk. Ik heb goed contact met de collega’s en mijn baas.

Marco
Marco
Inkoopmedewerker

Zorgen voor het voorraadbeheer en het regelen van de bijbehorende inkopen past goed bij mijn voorkeur voor cijfermatig werk. Toen ik de mogelijkheid heb gekregen om in mijn woonplaats bij een groot en bekend bedrijf als CURA Glass te gaan werken was de keuze snel gemaakt. Een keuze waar ik met dank aan alle gezellige collega’s nog geen seconde spijt van heb gehad.

Sylwester
Sylwester
Productiemedewerker

Mijn vader en broer werken ook bij CURA Glass. Ik vind het leuk om met machines en computers te werken en hoorde bij het sollicitatiegesprek al meteen dat dat kon.

Bas
Bas
Vestigingsmanager CURA Glass Assen

Omdat CURA Glass de kans bood om zonder relevante ervaring aan het werk te gaan, met een helder doorgroeitraject en veel interne mogelijkheden. Met de juiste instelling en motivatie liggen er prachtige kansen. Daarbij is glas een geweldige product met (bijna) ongelimiteerde mogelijkheden!

Banen bij CURA Glass

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is continu inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

‘Ontdek de mogelijkheden.’

CURA Glass