Werken bij Controllux

Controllux is een handelsfirma in professionele theater-, studio- en entertainment lichtapparatuur. Het bedrijf verkoopt, ontwikkelt en installeert lichtregelinstallaties in onder andere theaters, studio's, culturele centra, poppodia, scholen en musea. Ook is Controllux exclusief importeur/dealer van onder andere ETC, Robe, ARRI, Prolyte, High End Systems, QuartzColor, Zero88 en Rosco. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland en België en is actief in de gehele Benelux.

  • Hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn
  • Actief in de gehele Benelux
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  • 45 werknemers in Nederland
  • 69 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Iedere afdeling beschikt over een eigen groeiplan, dat – afhankelijk van ervaring – aan de werknemer wordt aangepast. Bij Controllux zijn er dan ook diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Waarom werken bij Controllux

Yorick Streefland
Yorick Streefland
Service Engineer

Na jaren freelancer te zijn geweest was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging met vastigheid in de entertainment industrie. Toen ben ik bij Controllux terecht gekomen, waar ik nog steeds met plezier zit!

Marco de Boer
Marco de Boer
Technical Services Manager

Ik ben hier bijna 29 jaar geleden komen werken en zit er nog steeds!

Bas Entius
Bas Entius
Frontoffice Manager (Frontoffice / Verkoop Binnendienst)

Na mijn commerciële opleiding was ik met name op zoek naar een uitdaging waarbij geen dag hetzelfde zou zijn. Ik kwam uit bij Controllux (voorheen Barndoor) vanwege de enorme veelzijdigheid van de klantenkring.

Banen bij Controllux

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

The show must go on. Daarom staat de klant bij ons altijd bovenaan. Door goede service te leveren, behouden wij onze klanten en komen er tevens nieuwe klanten bij.

‘Een langzame maar stabiele groei verwezenlijken.’

Controllux