Werken bij Consult&Co.

Consult&Co. is een administratie- en belastingadvieskantoor nieuwe stijl. Full service, klantgericht, informeel en altijd vaste prijsafspraken met cliënten. Op een fijne, eerlijke manier samenwerken is voor deze organisatie de basis voor iedere stap die ze nemen. De missie van Consult&Co. is om meer cliënten op een nuchtere, eerlijke en transparante manier van financiële en fiscale dienstverlening te kunnen voorzien.

  • Actief in Nederland
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 31 jaar
  • 8 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het groeipad binnen Consult&Co. is per werknemer verschillend. Door de benadering van allround en full service dienstverlening, krijgen de werknemers te maken met een zeer breed scala aan uitdagingen, waardoor de persoonlijke ontwikkeling enorm is. Omdat het team nog relatief klein is, is er daarnaast nog veel aandacht voor het individu en de persoonlijke wensen en behoeften van de werknemer.

Waarom werken bij Consult&Co.

Cassidy
Cassidy
Salarisadministrateur

Toen ik op sollicitatiegesprek kwam, vond ik de sfeer binnen dit bedrijf al heel prettig. Ik heb bij Consult&Co. de mogelijkheid om te groeien en ik word gesteund in het hebben en waarmaken van mijn ambities.

Tomer Zakai
Tomer Zakai
Directeur

Ik ben de oprichter van het bedrijf. Hiervoor was ik werkzaam bij een big four kantoor en na mijn vertrek wist ik dat ik dingen op een andere manier zou willen aanpakken.

Marian Bolder
Marian Bolder
Salarisadministrateur

Hiervoor heb ik 19 jaar ervaring opgedaan in het salarisvak. Bij Consult&Co zochten ze iemand die de salarisadministratie kon professionaliseren. Dit leek me wel een leuke uitdaging. Ook de klantgerichte houding hier sprak me erg aan.

Kamiel Posthuma
Kamiel Posthuma
Managing Partner

Via een gemeenschappelijke kennis met Tomer in gesprek gekomen en de switch gemaakt naar Consult& Co, waar ik inmiddels geruime tijd partner ben.

Sharon Spalburg
Sharon Spalburg
Junior Boekhouder

Ik ben hier binnengekomen als stagiair. De reden dat ik heb gekozen voor Consult&Co. als stageplek, is omdat het bedrijf jong en dynamisch is en dat spreekt mij erg aan. De keuze is nooit moeilijk geweest toen zij mij vervolgens een baan hebben aangeboden.

Roel
Roel
Consultant Finance

Met ruim 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening zowel in loondienst als zelfstandig ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het eerste gesprek met Tomer en Kamiel voelde zeer vernieuwend. Nu met het nieuwe kantoor is het plaatje compleet. Een fijne en inspirerende omgeving waar je heerlijk ontspannen met collega's kunt werken en sparren.

Banen bij Consult&Co.

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging op dit moment is behoud van karakter en werkwijze van ons kantoor, ondanks de flinke groei in cliënten en werknemers. Verder is het voor Consult&Co. van belang om werknemers aan het team toe te voegen die deze werkwijze en houding van het kantoor begrijpen en die goed kunnen uitstralen.

‘Ondanks flinke groei in clienten en werknemers is de grootste uitdaging het behoud van karakter en werkwijze van ons kantoor.’

Consult&Co.