Werken bij Compass

Compass is een internationale managing contractor, gespecialiseerd in Communicatie, Energie en Intelligente verkeerssystemen. Ze werken langs de (snel)weg, op industriegebieden, in gebouwen, bij bruggen en tunnels en in buitengebieden in Nederland en Engeland. De organisatie heeft vestigingen in Rotterdam, Haastrecht en Engeland.

Als je niet van kwaliteit en verandering houdt, moet je niet bij Compass komen werken. Je moet wél bij Compass werken als je de beste wilt zijn en het elke dag beter wilt doen dan de dag ervoor.

Cynthia de Koning
Cynthia de Koning
HR manager
  • Hoofdkantoor in Rotterdam
  • Actief in twee landen
  • 29% / 71%
  • Gemiddelde leeftijd 42 jaar
  • 40 werknemers in Nederland
  • 43 werknemers in Engeland

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij Compass krijgt ieder een ontwikkelplan op maat. Samen kijken ze naar je ontwikkelwensen en mogelijkheden. Hier kunnen opleidingen uit voortkomen, maar ook andere ondersteuning zoals coaching en/of begeleiding.

Waarom werken bij Compass

Rik Nap
Rik Nap
Bedrijfsleider

Ik heb Compass leren kennen via een samenwerking tijdens mijn vorige baan. De manier van werken en de betrokkenheid van de medewerkers sprak mij erg aan. Ik ben trots bij Compass te mogen werken.

Tom van Gils
Tom van Gils
Projectorganisator

Wat mij zo trok aan Compass is de betrokkenheid bij hun projecten en hun klanten. Daarnaast gaat Compass altijd voor een 10, ongeacht welk project. Deze mentaliteit kom je niet vaak tegen en dat maakt Compass zo uniek.

Erik Frederikze
Erik Frederikze
Technicus

Ik werkte hiervoor bij S.T.I. en werkte toen al veel samen met Compass. Vanaf 2018 zijn wij onderdeel van Compass geworden.

Banen bij Compass

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De technologische en maatschappelijke veranderingen gaan razendsnel. In onze markt is innoveren en vernieuwen daarom van groot belang. Daarom werkt Compass onder andere aan coöperatieve verkeerssystemen, domotica en sensoren. Maar ook de inzet van vooruitstrevende ICT vinden we belangrijk: daarmee onderscheiden we onze van de concurrent.

‘Blijven innoveren en vernieuwen in een veranderende markt.’

Compass