Werken bij CompaNanny

Kinderopvangorganisatie CompaNanny is een innovatief en groeiend bedrijf met een maatschappelijke missie. Al meer dan 15 jaar bouwen ze elke dag vol overgave aan nieuwe generaties. Om je een beeld te geven; iedere week verwelkomen ze meer dan 3500 kinderen op de 23 locaties.

CompaNanny heeft een unieke pedagogische visie ontwikkeld welke, samen met de missie, het is fundament voor hun dagelijks werk. CompaNanny is een plek waar kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen. Met elkaar werken ze aan hetzelfde doel. Ze gaan respectvol met elkaar om en investeren in elkaar. Het is een jonge en vooruitstrevende organisatie die gelooft dat hoe goed het ook is wat ze doen, het altijd nog beter kan.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 97% / 3%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  • 775 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij CompaNanny besteden ze tijd en aandacht aan ontwikkeling. Je kunt hier groeien als professional en persoonlijk. Binnen de CompAcademy geven ze trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. Twee keer per jaar heb je een evaluatiegesprek met je leidinggevende. Dan bespreek je hoe je het afgelopen half jaar hebt ervaren. Waar je trots op bent, waar je ambities liggen en hoe je daar kunt komen. Ze bieden jonge talenten de kans om een intern Traineeship te volgen op verschillende niveaus. Als WO-afgestudeerde kun je bijvoorbeeld binnen 1,5 jaar gekwalificeerd zijn om te werken in de kinderopvang. Ze faciliteren en betalen een interne BBL-opleiding, waarmee je van MBO Niveau 3 naar Niveau 4 doorgroeit. Met hun HBO Traineeship geef je je ontwikkeling een boost met als doel een operationeel leidinggevende functie binnen de kinderopvang.

Waarom werken bij CompaNanny

Sandra van Wetering
Sandra van Wetering
Vestigingsmanager

In 2015 ben ik in contact gekomen met CompaNanny. Ik was meteen onder de indruk van de professionaliteit en de pedagogische visie, welke je heel duidelijk naar voren ziet komen in de praktijk. Het is mooi om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Claire
Claire
Assistent Vestigingsmanager en Nanny

Tijdens mijn opleiding SPH ben ik erachter gekomen dat het werken met kinderen is iets waar ik voldoening uit haal en energie van krijg. Ik ben een maand na het uitreiken van mijn diploma op gesprek gegaan en werk er tot op heden nog met heel veel plezier!

Banen bij CompaNanny

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van CompaNanny is dat wij zo veel mogelijk kinderen willen bereiken met ons gedachtegoed. Alle kennis en kunde die we de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd zouden we graag ten goede laten komen aan iedereen die daar maar behoefte aan heeft. Maar we kunnen niet elk kind de zorg en begeleiding van CompaNanny geven. Daar zijn we gewoon nog niet groot genoeg voor. Wat we wel kunnen doen is onze kennis delen. Zoals met CompaTalks bijvoorbeeld, waar we onze eigen experts aan het woord laten maar ook externe deskundigen. Of met CompaBrains, onze interne denktank.

‘We willen zoveel mogelijk kinderen bereiken met het gedachtegoed van CompaNanny.’

CompaNanny