Werken bij Claro Carwash

Claro Carwash is een snelgroeiende keten van 'high-end' autowasstraten, die gevestigd zijn door heel Nederland. We zetten klantvriendelijkheid op één, wassen altijd duurzaam en zorgen ervoor dat iedere auto vlekkeloos de carwash verlaat. Onder onze groep vallen meerdere merken. Ons eigen Claro merk, maar ook andere wasstraten die je herkent aan het ‘by Claro’ logo.

Je moet wél bij ons komen werken als je een open houding hebt naar klanten en collega's, openstaat voor 'on-the-job' leren en graag wil doorgroeien binnen het bedrijf. Je moet níet bij ons komen werken als je klantgerichtheid niet belangrijk vindt en de neiging hebt om de kantjes ervan af te lopen.

Hein Castelijns
CEO
  • Hoofdkantoor in Utrecht, 12 vestigingen door heel Nederland
  • 200 medewerkers in Nederland
  • Ambitie om door te groeien naar de grootste carwash keten van de Benelux
  • Gem. leeftijd oproepkrachten 17/18 jaar, vaste krachten 30 jaar
  • Bedrijfskleding (branded werkbroek en polo)

Ontwikkelen binnen de organisatie

In ons bedrijf zijn er diverse doorgroeimogelijkheden naar rollen als Teamleider, Vestigingsmanager of Onderhoudsmonteur mogelijk. Bovendien krijgen al onze medewerkers training in klantvriendelijkheid. Ook zijn er volop mogelijkheden om ‘on-the-job’ vaardigheden te leren in bijvoorbeeld techniek, samenwerking en planmatig werken. We bieden tevens gecertificeerde opleidingen aan om leiderschapsskills te ontwikkelen.

Banen bij Claro Carwash

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze missie is zo veel mogelijk autobezitters elke dag weer met een blij en schoon gevoel de weg op te helpen. We willen dit realiseren door een sterk netwerk van autowaslocaties op te zetten, welke gerund worden door goed georganiseerde en gemotiveerde teams. Onze visie is om een toonaangevende premium autowasketen in West-Europa te worden, die uitblinkt in klantbeleving, efficiënte processen en duurzaamheid. Onze grootste uitdaging ligt in het samenbrengen van al deze elementen: het opschalen van een netwerk met een consistent hoge kwaliteit & klantbeleving, het professionaliseren van processen en het nog milieuvriendelijker maken van onze processen.

‘Wat wij doen gaat om meer dan alleen een blinkende bolide. Ons doel is zoveel mogelijk klanten blij maken en dat doen we door onze krachten te bundelen als groep.’

Claro Carwash