Werken bij CEVA Logistics

CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De missie van CEVA Logistics is om de meest professionele logistiek partner voor hun klanten te zijn. Dit doen ze op het gebied van Contract Logistics, Freight Management en Transport Management. CEVA Logistics groeit sterk, is een continu innoverend bedrijf en richt zich op 'operational excellence'.

  • Wereldwijde hoofdkantoor in Hoofddorp
  • Actief in ruim 160 landen
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 43 jaar (Benelux)
  • 3.500 werknemers in de Benelux
  • 45.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij CEVA heb je minstens drie keer per jaar een gesprek met je leidinggevende. In dit gesprek komen jouw mogelijkheden, prestaties en ambities aan bod. Er zijn, afhankelijk van de functie waar je in zit, diverse interne trainingen en cursussen die je kunt volgen.

Waarom werken bij CEVA Logistics

Annemarie
Annemarie
Project Engineer

Hiervoor was ik op wereldreis en toen ik terugkwam ging ik opzoek naar een nieuwe baan. De vacature van CEVA Logistics sprong er meteen uit. Na het eerste gesprek was ik helemaal enthousiast en hoopte ik dat ik bij CEVA Logistics aangenomen zou worden.

Mehmet
Mehmet
Assistant Supervisor Warehouse & NCP Returns Coordinator

CEVA Logistics is een bedrijf waar veiligheid voorop staat. Ze investering in de werknemers en er zijn tal van doorgroeimogelijkheden. Er is veel kennis binnen het bedrijf en continu vinden er verbeteringen plaats (bijvoorbeeld met behulp van de LEAN methode).

Conny
Conny
Corporate Recruiter

Ik kende de organisatie niet maar na even googelen kwam ik erachter dat CEVA Logistics een erg grote en internationale organisatie was: precies wat ik zocht. De gesprekken voelden ontzettend goed dus heb geen seconde getwijfeld toen ze me de baan aanboden.

Anna
Anna
LEAN Agent

Ik werk bij CEVA Logistics omdat ik het een goed bedrijf vind om te werken, met een goede sfeer, kansen om door te groeien en een gepassioneerd team.

Maaike
Maaike
Air Export Agent

Ik ben 3,5 jaar geleden begonnen bij Ceva Logistics in Roosendaal. Vanwege een verhuizing kwam ik bij de vestiging op Schiphol terecht. Schiphol is een omgeving waar heel veel gebeurd en dat straalt ook door naar het bedrijf. Geen dag is hetzelfde waardoor je elke dag weer wat nieuws leert.

Berend
Berend
Business Development Manager

Ik wilde graag de logistiek in en CEVA Logistics is een professionele organisatie met veel mogelijkheden. Het feit dat er uitgebreid aandacht is voor mijn persoonlijke ontwikkeling sprak mij erg aan. De kernwaarden sluiten goed aan bij mijn visie en werkwijze.

Michelle
Michelle
Export Agent

Via via had ik gehoord dat CEVA Logistics op zoek was naar een nieuwe collega op de Export afdeling. Ik raakte enthousiast door het feit dat er veel mogelijkheden zijn om te leren en mezelf te ontplooien. Deze branche was zeer nieuw voor mij, maar dat maakte het zo interessant. Het is een snelle werkomgeving waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen en daar houd ik van.

Nichel
Nichel
Account Handler Energy

Ik ben bij CEVA Logistics gaan werken omdat het bedrijf zelf mij erg aantrok. Het is eigenlijk een zelfde soort bedrijf als waar ik hiervoor heb gewerkt en lekker dichtbij huis. Ik heb genoeg logistieke ervaring om meerdere logistieke functies uit te kunnen voeren, maar Account Handler zag ik als een nieuwe uitdaging.

Tijs
Tijs
Project Engineer

Ik kwam vers van school af, en was klaar om het bedrijfsleven te laten zien wat ik waard was. CEVA Logistics kende ik vanuit mijn kenniskring en vanuit school. Het is een mooi bedrijf om mijn eerste werkervaring op te doen.

Malgorzata
Malgorzata
Assistent Warehouse Supervisor

Hiervoor werkte ik bij Vistaprint maar mijn tijdelijke contract was afgelopen. CEVA was toen net opgestart en waren opzoek naar veel mensen.

Banen bij CEVA Logistics

Wat is onze grootste uitdaging?

Om de beste kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren, zullen we veel moeten innoveren op het gebied van automatisering en mechanisatie. Daarnaast zijn we bezig om creatieve oplossingen te zoeken om nieuwe medewerkers aan ons te binden in een krappe arbeidsmarkt.

‘We willen innoveren op het gebied van automatisering en mechanisatie’

CEVA Logistics