Werken bij Centralpoint

Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux en we groeien nog steeds. We werken met ruim 550 medewerkers en hebben vestigingen in Amstelveen, Nijmegen, Wijchen en Aarschot (BE). We doen alles voor de klant en we geloven dat technologie een belangrijk middel is om persoonlijke ambities te bereiken. We zetten IT centraal om ervoor te zorgen dat professionals zonder zorgen kunnen werken met de beste technologie.

“ Je moet níet bij Centralpoint gaan werken als je geen winnaarsmentaliteit hebt en niet van veranderingen houdt. Je moet wèl bij Centralpoint gaan werken als je van plezier, informele sfeer en uitdagingen houdt. ”

Luuk Slaats
Luuk Slaats
CEO
  • Hoofdkantoor in Amstelveen en Nijmegen
  • Actief in Nederland en België
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 36 jaar
  • 500 werknemers in Nederland
  • 50 werknemers in België

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Centralpoint is een groeiende organisatie en onze medewerkers groeien met ons mee. De afgelopen jaren is 30% van ons personeelsbestand doorgestroomd binnen Centralpoint. 80% van ons MT bestaat uit interne doorstroom. We hebben een jaarlijks beoordelingscyclus en daar wordt samen met je manager stilgestaan bij je ontwikkeling. Daarnaast wordt er jaarlijks een groot budget beschikbaar gesteld voor het volgen van opleidingen. In overleg met je leidinggevende kan je een ontwikkelingsplan opstellen. Daarnaast bieden hun partners ook diverse trainingen aan, zodat je kennis over de producten actueel blijft.

Waarom werken bij Centralpoint

Steven van Kuijk
Steven van Kuijk
Inside sales medewerker

Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een Sales job in de buurt. Mijn aandacht viel al snel op Centralpoint. Via een recruitmentbureau is er een balletje gaan rollen, waarna ik hier inmiddels meer dan twee jaar op m’n plek zit, mede door de informele sfeer en de jonge dynamische omgeving.

Thomas van der Paal
Thomas van der Paal
Accountmanager

Hiervoor was ik werkzaam bij T-Mobile en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen werd ik via LinkedIn benaderd voor een functie bij Centralpoint. Na het eerste gesprek wist ik eigenlijk al dat dit précies de stap was die ik wilde nemen. En na mijn eerste maanden hier is dat gevoel alleen maar versterkt.

Bastiaan Prinsen
Bastiaan Prinsen
Accountmanager

Ik ben begonnen bij Centralpoint in 2016. Tijdens een bedrijfsbezoek met mijn studievereniging gingen we langs Centralpoint. De mensen die er toen bij waren spraken mij enorm aan. Een jaar na het bezoek heb ik nogmaals contact gezocht met de toenmalige Manager. Na de eerste afspraak was het rond, ik zou beginnen als Junior Accountmanager bij Centralpoint.

Patricia Giliam
Patricia Giliam
Accountmanager mid-market

Klant contact vond ik altijd al leuk. Hiervoor heb ik bij een callcenter gewerkt dit was ontzettend leuk. Alleen ik miste soms meer uitdaging. Toen ik gebeld werd door een recruiter over de functie accountmanager bij Centralpoint was ik meteen geïnteresseerd. Goede voorwaarden, ontzettend veel uitdaging en kans om door te groeien maakte dat ik direct verkocht was!

Rutger Sneep
Rutger Sneep
Manager Sales

De enorme groei ambitie en de daarbij behorende dynamiek straalde er vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam bij Centralpoint vanaf. Daar wilde ik dan ook graag een bijdrage aan leveren met mijn team.

Stephan Brouwer
Stephan Brouwer
Sales Consultant | Apple Team | PSG

Ik kwam net uit de schoolbanken en zag dat ze bij Infotheek in Leiden nieuwe Accountmanagers zochten. In die tijd werkte er een bekende van mij bij Infotheek en die vertelde mij dat de mogelijkheden ontelbaar zijn bij Infotheek zolang je zelf maar wilt. Inmiddels is Infotheek samen gegaan met Centralpoint en werk ik er met net zoveel plezier!

Shila Mulah Khalil
Shila Mulah Khalil
Corporate Recruiter

Hiervoor was ik kort werkzaam bij een detacheringsbureau. Het verbinden van mens en werk geeft mij energie. Daarvoor heb ik 7 jaar gewerkt bij een multinational in verschillende functies. De ervaringen, kennis en kunde wat ik bij beide werkgevers heb opgedaan, heb ik gebundeld. Dat maakt mijn functie als Corporate Recruiter super leuk bij Centralpoint!

Remko Groot
Remko Groot
Inside Sales Consultant Apple

Mijn affiniteit met Apple producten heeft ervoor gezorgd dat ik bij Centralpoint ben gestart. De sfeer binnen ons Apple team zorgt ervoor dat ik naast plezier in mijn werk ook mijn persoonlijke doelstellingen behaal. Door de vrijheid bij Centralpoint kan ik op mijn eigen manier invulling geven aan de dagelijkse business.

Geen vacatures bij Centralpoint

Op dit moment zijn er geen vacatures bij dit bedrijf. Laat je e-mail adres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures op Spielwork.

Wat is onze grootste uitdaging?

Binnen Centralpoint ligt de focus de komende drie jaar op de groei van onze organisatie. Wij zijn de grootste IT-reseller van de Benelux en dit willen wij ook blijven! Hierbij is het belangrijk en ook een uitdaging de marktontwikkelingen op de voet te blijven volgen. Op deze manier kunnen wij onze klanten continue blijven adviseren over de ontwikkelingen van onze producten en diensten. Wij vinden onze klantenbinding en klanttevredenheid belangrijk, dit komt dan ook terug in onze kernwaarden.

‘De grootste IT-reseller van de Benelux blijven.’

Centralpoint