Werken bij CAM IT Solutions

CAM IT Solutions faciliteert de zorg met het ecosysteem de CAMCUBE: een IT-platform voor de gezondheidssector dat zorgmedewerkers ondersteunt door kritische omgevingen draaiende te houden. Hiermee zorgen we ervoor dat zorgmedewerkers hun werk kunnen doen, en dat 'zorg bezig met zorg' kan zijn. Hiermee is CAM een vertrouwde partner voor de healthcare. Met de CAMCUBE worden zeer complexe ecosystemen van het ziekenhuis hanteerbaar gemaakt; het IT-platform ontsluit alle systemen en dat levert zorgmedewerkers veel gemak op.

CAM IT Solutions gebruikt nieuwe en bewezen technologieën, waardoor de oplossingen aansluiten op een veranderende zorgmarkt en er goede gebruikerservaringen ontstaan. Een voorbeeld is dat onze infrastructuur ambulante zorgverleners in staat stelt om de benodigde zorg aan huis te leveren voor mensen die (vanwege corona) niet naar het ziekenhuis mogen komen. Ook kunnen patiënten dankzij CAM lang(er) op één plek in het ziekenhuis blijven, en hoeven ze niet meer van kamer te wisselen. CAM ondersteunt alle devices en software, waardoor zorgmedewerkers optimaal hun werk kunnen uitvoeren.

“ Je moet wél bij CAM gaan werken als je van waarde wilt zijn. Het werk is uitdagend en je krijgt veel verantwoordelijkheid. We gaan 100% voor onze zorgklanten, maar tegelijkertijd houden we van gezelligheid door een potje tafeltennis te spelen of een nerfgungevecht te houden. ”

Hellen Jukkema
CEO
  • Amersfoort
  • Actief in Nederland
  • 75 medewerkers
  • 10% / 90%
  • Leeftijd tussen de 21 en 61 jaar
  • Hybride werkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij CAM IT Solutions vinden we jouw ontwikkeling als medewerker binnen het bedrijf erg belangrijk. Onze talent coaches kijken samen met jou naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Jullie stippelen een persoonlijk ontwikkelplan uit, en ook hierna blijven de coaches betrokken bij jouw ontwikkeling.  Ook is er budget om opleidingen en trainingen te volgen en certificeringen te behalen; je kunt groeien op alle vlakken. Tot slot wordt kennisdeling binnen de organisatie aangemoedigd en vinden er wekelijks korte kennissessies plaats.

Waarom werken bij CAM IT Solutions

Mickey Gerrits
Mickey Gerrits
Medior workspace engineer

Hiervoor was ik werkzaam bij een ander bedrijf als IT-consultant waar ik verschillende taken beheer, zoals het configureren van firewalls, Citrix MCS beheer, en het beheer van Ivanti Workspace control en automation. Ik wilde graag uitbreiden op de bestaande uitdagingen. Na zorgvuldig zoeken en veel vacatures bekeken te hebben, kwam ik uit bij CAM. Hier lag een mooie uitdaging om met grotere PVS-omgevingen te werken en te automatiseren.

Dellano Zimmerman
Dellano Zimmerman
Medewerker in het Platform Support Team

Voordat ik bij CAM binnenkwam, werkte ik voor een IT-detacheringsbedrijf waar mijn kennis niet verder uitgebreid kon worden. CAM bood mij een plek aan binnen het team met de mogelijkheden en ruimte die bij mij aansloten.

Floris Rijnders
Floris Rijnders
Technical Consultant op de afdeling Operations

Ik was toe aan een job met afwisseling, maar ik wilde absoluut niet in de detachering. Bij CAM kreeg ik de mogelijkheid om in een vast team leuke projecten uit te voeren bij vaste klanten. Ik word gemotiveerd door het samen bouwen aan mooie oplossingen voor de zorg; oplossingen die elke dag voor een ander klaarstaan.

Willem-Jan Dekkers
Willem-Jan Dekkers
Manager Development & Operations

De uitdaging in mijn rol is hier ongekend. We hebben de mogelijkheid om binnen een mooie markt een fantastisch product aan te bieden. Mijn team is heel erg gedreven en wil een verschil maken voor de zorg.

Dave de Rijder
Dave de Rijder
IT Architect op de afdeling CTO Office (CTOO)

De reden dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga, is dat ik met de meest gave IT-oplossingen de zorg kan ondersteunen.

Geen vacatures bij CAM IT Solutions

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

CAM IT Solutions biedt zeer flexibele value based healthcare oplossingen, wat uniek is voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierdoor leveren we de zorgwerkplek van de toekomst. Door middel van use cases faciliteren we de zorg optimaal en zijn wij een betrouwbare partner voor innovatieve zorgoplossingen. Van een arts die de meest effectieve route door een ziekenhuis kan lopen, tot een patiëntendossier dat op de meest optimale manier weergegeven wordt en continu beschikbaar is. Hierdoor kan zorg bezig blijven met zorg.

‘Zeer flexibele value based healthcare oplossingen blijven bieden aan ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierdoor kan zorg bezig blijven met zorg.’

CAM IT Solutions