Werken bij C.H. Robinson

C.H. Robinson is een logistieke dienstverlener die is gespecialiseerd in third-party logistics (3PL). Het is een Fortune 500 bedrijf met meer dan 15.000 werknemers over de hele wereld. Het bedrijf is in 1905 opgericht in de Verenigde Staten. Sinds 1992 zijn ze ook actief in Europa met ongeveer 1.300 werknemers verdeeld over 16 landen, waarvan het Europees hoofdkantoor in Amsterdam staat.

“ Je moet wél bij C.H. Robinson gaan werken als je wil dat je werk directe impact heeft. Je moet níet bij C.H. Robinson gaan werken als je structuur en regelmatige uren wilt. ”

Adriëne de Vries
Adriëne de Vries
European HR Director
  • Hoofdkantoor EU in Amsterdam
  • Actief in 41 landen
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 29
  • 120 werknemers in Nederland
  • 15.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Je bent vrij om verschillende richtingen op te groeien of in andere landen voor C.H. Robinson te gaan werken. Internationaal doorgroeien wordt aangemoedigd. Je kunt hiervoor interne trainingen volgen.

Waarom werken bij C.H. Robinson


Account Representative

Ik besloot om bij C.H. Robinson te gaan werken omdat het een internationaal bedrijf is met een goede reputatie. Je bent vrij om zelf keuzes te maken, wat het werk interessant maakt. En je staat in contact met alle vestigingen in het Europese netwerk.


Account Manager

Internationale omgeving en een jong energiek team.


Branch Manager

De bedrijfscultuur en de mensen bij C.H. Robinson zijn fantastisch. Iedereen is vrij om keuzes te maken op dagelijkse basis, wat zorgt voor goede kansen om jezelf te ontwikkelen en carrière te maken.


Senior Sales Executive

Ik had een actieve relatie met werknemers die hier werkte en C.H. Robinson staat bekend in de industrie als een goed bedrijf.


Supervisor Transportation Representatives

Vanaf de eerste dag voelde ik verantwoordelijkheid en vertrouwen. Het feit dat iedereen vrijheid heeft om beslissingen te nemen zonder teveel hiërarchie zorgt voor een ondernemende sfeer. Iedereen wil zijn bijdrage leveren aan het succes.


Account Representative

Ik wil voor een bedrijf werken met een internationale uitstraling en mogelijkheden. C.H. Robinson bood mij die mogelijkheid en ik heb in drie landen mogen werken. Daarnaast is de sfeer binnen het team informeel en biedt C.H. Robinson veel vrijheid bij de invulling van je werk.


Account Manager

Het is een jong team met energieke sfeer.

Geen vacatures bij C.H. Robinson

Op dit moment zijn er geen vacatures bij dit bedrijf. Laat je e-mail adres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures op Spielwork.

Wat is onze grootste uitdaging?

In de Verenigde Staten zijn wij de grootste third-party logistics (3PL) provider maar in Europa zijn we daar nog niet. Daarom moeten we groeien en daar hebben we de hulp van al onze werknemers hard bij nodig. Bovendien hebben wij zelf geen transportmiddelen maar werken we met transportpartners; we leveren dus een service waarbij persoonlijke aandacht en een duurzame klant-relatie ontzettend belangrijk zijn.

‘Grote Europese speler worden in 3PL.’

C.H. Robinson