Werken bij Bunk

Bunk heeft twee sfeervolle vestigingen in het centrum van Amsterdam en Utrecht. De hotels zijn gevestigd in karakteristieke gebouwen en slaan de brug tussen een hostel en een hotel, met kamers die verschillen in grootte, privacy en budget. Daarnaast beschikken de hotels over een restaurant waar gerechten met lokale en duurzame ingrediënten worden bereid. Ook worden er regelmatig culturele evenementen gehost en is er veel kunst te zien in de hotels.

“ Je moet niet bij Bunk gaan werken als je het niet leuk vindt om met veel verschillende mensen met verschillende achtergronden om te gaan. Je moet wél bij Bunk gaan werken als je graag jezelf bent op de plek waar je werkt en graag wilt werken op een unieke plek. ”

Maaike Wagenbuur - de Bruijn
HR Manager
  • Hotels in Amsterdam en Utrecht
  • 150 medewerkers
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 29 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en er worden regelmatig trainingen aangeboden. Als je laat zien dat je ambitie hebt en graag meer wil leren, dan is er veel mogelijk!

Banen bij Bunk

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Bunk Hotels is laten zien dat een hotel niet alleen een overnachtingsplek is en ook dat verschillende soorten mensen zich welkom voelen bij ons. Bunk wil mensen verwonderen; reizigers, buurtbewoners en creatievelingen samen. Door balans te vinden tussen zorgzaamheid, betrouwbaarheid en maatschappelijk betrokken ondernemen waarborgen wij rendement en continuïteit voor onze gasten, medewerkers, aandeelhouders en omgeving.

‘Gasten te allen tijde een unieke beleving bieden van verwondering en gastvrijheid in een historische ambiance tegen een eerlijke prijs.’

Bunk