Werken bij Bronsgeest Deur Advocaten

Bronsgeest Deur Advocaten is in 2003 opgericht als een van de eerste niche kantoren arbeidsrecht in Nederland. Veel van onze advocaten zijn afkomstig van de grote internationale advocatenkantoren. Wij hebben door middel van ons lidmaatschap van de Ius Laboris alliantie een hele internationale en uitdagende klantenportefeuille, en tegelijkertijd de charme van een klein en laagdrempelig kantoor, waar in één team op informele wijze wordt samengewerkt, de collega’s elkaar goed kennen en waar de balans tussen werk en privé belangrijk wordt gevonden.

Vacature Werkstudent

Als Werkstudent bij Bronsgeest Deur Advocaten ben je verantwoordelijk voor diverse klussen op juridisch gebied, zoals het opmaken van processtukken en voorbereiden van vaststellingsovereenkomsten. Je ondersteunt ook het Secretariaat met dagelijkse werkzaamheden, zoals e-mail-, telefoon-, en agendabeheer. Daarnaast assisteer je bij besprekingen, presentaties en evenementen. Je houdt digitale en fysieke dossiers bij en zorgt dat onze website en social media up-to-date blijven.

We zoeken een Rechtenstudent, liefst met interesse in Arbeidsrecht (maar niet verplicht), die van aanpakken weet en teamgericht is, vaardig is met Word en PowerPoint en daarnaast gemotiveerd is om zich nieuwe omgevingen eigen te maken. Je bent gemiddeld 2 dagen per week beschikbaar. Werkdagen en -tijden (9-18u) worden in overleg bepaald, waarbij maandag en dinsdag de voorkeursdagen zijn.

Voor meer informatie, klik dan hier om de volledige vacature te zien of neem direct contact op met Cathelijn Derks (c.derks@bd-advocaten.nl / +31 (0)20 305 3333).

  • Kantoor in Amsterdam
  • Via Ius Laboris actief in 56 landen
  • 58% / 42%
  • Gem. leeftijd is 34 jaar
  • 16 medewerkers
  • Op kantoor zakelijk casual; bij klanten formeel
  • Max. twee dagen thuiswerken

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad binnen ons kantoor ligt niet vast. Ieder wordt aangemoedigd om zich te ontwikkelen op een wijze die goed bij zijn of haar persoonlijkheid past. De een vindt het bijvoorbeeld leuk om artikelen te publiceren, terwijl een ander zich meer bezig houdt met externe zaken, zoals de organisatie van client events, zichtbaarheid op social media, acquisitie of bijvoorbeeld veel bemoeienis bij Ius Laboris. Iedere medewerker krijgt na verloop van tijd steeds meer vrijheid bij de uitoefening van de praktijk. Daarbij wordt rekening gehouden met het feit dat ieder individu een eigen groeicurve heeft. Er wordt veel belang gehecht aan externe specialisatiecursussen zoals bijvoorbeeld Grotius. Daar wordt dan ook voldoende budget voor vrijgemaakt. Verder vinden we het leuk om te horen hoe mensen zich zelf willen ontwikkelen,. Zo wil de één zich aansluiten bij het Privacy-Team, om op het snijvlak van arbeidsrecht en privacyrecht zich verder te ontwikkelen en de ander wil meer weten over de mediationpraktijk.

Waarom werken bij Bronsgeest Deur Advocaten

Philip
Philip
Managing Partner

Ik werk sinds de start bij dit kantoor, daarvoor zat ik bij een groot internationaal commercieel fullservice advocatenkantoor. Nog altijd ben ik blij dat ik de overstap heb gemaakt naar een nichekantoor op het gebied van arbeidsrecht. Vanwege onze zeer actieve samenwerking binnen de alliantie Ius Laboris biedt ons kantoor 'the best of both worlds': klein en zelfstandig, en toch deel uitmakend van de grootste arbeidsrechtalliantie ter wereld.

Renske
Renske
Advocaat Medewerker

Het hoge niveau van werken en het internationale cliëntenbestand spraken mij al enorm aan. Toen ik kwam solliciteren, voelde ik direct een fijne, laagdrempelige sfeer. Dat is voor mij de perfecte werkomgeving.

Christine
Christine
Senior Advocaat Medewerker

Voordat ik bij Bronsgeest Deur advocaten ben begonnen, was ik werkzaam bij een groter full service advocatenkantoor. De informele sfeer bij Bronsgeest Deur sprak mij direct aan. We werken hier samen in een hecht, maar ambitieus team.

Banen bij Bronsgeest Deur Advocaten

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van ons kantoor is om geleidelijk en organisch te groeien in omvang, waardoor pieken in de werkbelasting beter kunnen worden opgevangen en ook een verdere professionalisering op het gebied van de ondersteunde activiteiten kan plaatsvinden. Dat vergroot ook de zichtbaarheid van ons kantoor op de international markt. We proberen daarbij te zoeken naar een goede balans tussen enerzijds voldoende diversiteit in persoonlijkheden en competenties en anderzijds behoud van de gedeelde waardes en de cultuur.

‘Uitdaging vinden om voor internationale bedrijven te werken’

Bronsgeest Deur Advocaten