Werken bij Brockmeyer Jobmarketing Experts

Brockmeyer Jobmarketing Experts is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online jobmarketing. Wij adviseren klanten over arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing, zodat hun vacatures altijd en overal de juiste kandidaten bereiken.

“ Je moet níet bij Brockmeyer werken als je veel structuur nodig hebt en niet tegen stress kunt. Je moet wél bij Brockmeyer werken als je graag initiatief neemt en als je in elke deadline een uitdaging ziet. ”

Maurits Pater
Maurits Pater
Managing Director
  • Actief in 150 landen
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 30 jaar
  • 40 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Brockmeyer krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden verschillende mogelijkheden aan om jezelf te blijven ontwikkelen. En vergeet niet; elke medewerker is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar carrièrepad en persoonlijk ontwikkeling.

Waarom werken bij Brockmeyer Jobmarketing Experts

Ricardo Kuurstra
Ricardo Kuurstra
Jobmarketing Expert

Hiervoor was ik werkzaam bij Monsterboard in Amsterdam. Bij Brockmeyer is het mogelijk om een complete oplossing aan te bieden in plaats van één product. Ook werk ik nu in Amersfoort waar ik woon, dus lekker dichtbij!

Leroy den Breejen
Leroy den Breejen
Campagne Expert

Nadat ik was afgestudeerd als Communicatiemanager, wilde ik graag werkervaring opdoen. Na wat zoeken kwam ik Brockmeyer tegen en na het insturen van mijn sollicitatie, werd ik direct teruggebeld!

Peter Hagedoorn
Peter Hagedoorn
Adviseur Jobmarketing

Hiervoor was ik werkzaam als Recruiter en daarvoor als Adviseur mediacampagnes. Die beide werelden heb ik kunnen samenvoegen tot één bij Brockmeyer.

Thorwald Nienhuis
Thorwald Nienhuis
Sales & Partnership Director

Voorheen werkte ik bij één van de grootste vacaturesites van Nederland. En als een bedrijf een vacature wilde plaatsen dan was dat mijn enige advies: plaats je vacature bij ons. Bij Brockmeyer kijken we niet naar een enkele vacaturesite maar naar de sites waar de juiste kandidaten zitten. Dat en de ruimte die ik krijg om te ondernemen zijn de redenen dat ik bij Brockmeyer ben gaan werken.

Kim Lokhorst
Kim Lokhorst
Social Media Expert

Natuurlijk kwam deze vacature bij mij voorbij omdat hij goed getarget was, haha! Dus stiekem was dit al een match made in heaven voordat ik het zelf wist. Na mijn studie Mediamanagement was ik op zoek naar een startfunctie dicht bij huis, waarin ik mijzelf kon bewijzen als Social Media Marketeer en waar een leuke werksfeer heerst. Sindsdien heb ik nog geen dag meegemaakt dat ik geen zin heb om naar mijn werk te gaan.

Gijs Laseur
Gijs Laseur
Campagne Expert

Ik ben begonnen bij Brockmeyer om het marketingvak te leren. Dat kan goed door de open bedrijfscultuur die er heerst. Dat zorgt voor vrijheid en motivatie voor creatieve ideeën voor de campagnes.

Alexandra Ederveen
Alexandra Ederveen
Jobmarketing Expert

Ik was toe aan een volgende stap naar een organisatie met ambitie en een inspirerende werkomgeving. Die heb ik hier zeker gevonden! Ik mag bijdragen aan ontwikkelingen en groei van Brockmeyer: hoe mooi is dat!

Chris Hendrickx
Chris Hendrickx
Senior Campagne Expert

Hiervoor was ik werkzaam bij een groot internationaal mediabureau in Amsterdam. Het leek mij juist een verademing om met een klein team van het bedrijf een succes te maken. In deze afwisselende baan ben ik helemaal in mijn element. Juist omdat je met een klein team werkt, krijg je alle kansen om je talenten te benutten en te ontplooien.

Bianca van der Aalst
Bianca van der Aalst
Campagne Expert

Ik was heel erg toe aan een nieuwe uitdaging dichterbij huis en stuitte op deze vacature. Uit de tekst kon ik opmaken dat je goed in het team moest passen en dat stevig aanpakken en lol van belang waren. Dat sprak mij erg aan.

Joren de Ruig
Joren de Ruig
Customer Success Manager

Hiervoor was ik werkzaam bij een groot E-commerce bedrijf. Ik heb daar veel geleerd, maar vooral dat ik liever van waarde ben bij een kleinere organisatie. Na een tijd zoeken kwam ik Brockmeyer tegen en was ik direct geïnteresseerd in wat het bedrijf doet. Na een goed gesprek ben ik erg blij met de nieuwe functie die ik hier mag vervullen en krijg ik energie van het helpen van onze partners en het nadenken over hoe de processen hier beter kunnen.

Geen vacatures bij Brockmeyer Jobmarketing Experts

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Brockmeyer Jobmarketing Experts is om een belangrijke wereldspeler te worden. Waarbij kwaliteit, service en snelheid een belangrijke rol speelt in het vervullen van vacatures.

‘De grootste uitdaging is om een belangrijke wereldspeler te worden.’

Brockmeyer Jobmarketing Experts