Werken bij BrightBlocks

BrightBlocks helpt bedrijven met de integratie van alle mogelijkheden van Microsoft Dynamics. Dit doen ze met behulp van “Bright Blocks”: software van, of toegespitst op, het Microsoft Cloud Platform waarmee hoogkwalitatieve oplossingen worden samengesteld voor middelgrote (internationale) organisaties uit de groothandel en discrete productie.

 

 

  • Hoofdkantoor in Leiden
  • Actief in Nederland
  • 33% / 67%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • 6 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Je krijgt een persoonlijk ontwikkelplan dat je gezamenlijk opstelt en waarin je wordt begeleid. Er is een opleidingsbudget dat ingezet kan worden ter verbetering van je hard en soft skills. BrightBlocks is een groeiende organisatie, waardoor er veel kansen zijn om zowel horizontaal als verticaal te groeien.

Waarom werken bij BrightBlocks

Sayan Kreher
Sayan Kreher
Partner / Technical Consultant Microsoft Dynamics NAV

Samen met Rick en Cees heb ik BrightBlocks opgericht. We delen een visie waarin klant en kwaliteit centraal staan en hebben een sterke persoonlijke klik.

Vincent Miggels
Vincent Miggels
Functional consultant Dynamics NAV

Het bedrijf is jong en de sfeer is informeel maar er wordt tegelijkertijd wel echt serieus werk verricht. Bij een kleinere organisatie werken betekent ook dat je niet zomaar een klein tandwiel in een grote machine bent, je persoonlijke bijdrage is heel erg zichtbaar; wat er ook gedaan moet worden, je moet het voor elkaar zien te krijgen met het team.

Rick van Opstal
Rick van Opstal
Partner

Meer vrijheid om klanten op een eerlijke en hoogkwalitatieve manier te helpen was voor mij de drijfveer om BrightBlocks op te richten.

Cees Warnaar
Cees Warnaar
Partner / Functional Consultant Microsoft Dynamics NAV

Er is een klik met de collega's, de visie op de toekomst tussen de partners wordt gedeeld, je kunt met elkaar sparren over inhoudelijke zaken (waar dat als ZZP'er lastiger is).

Saskia van de Kasteelen
Saskia van de Kasteelen
Functional Consultant Microsoft Dynamics

Toen ik in contact kwam met BrightBlocks was er direct een klik. De cultuur is open en informeel, en het is een leuk team! Er wordt wel wat van je verwacht, maar daardoor kun je ook echt het verschil maken voor de klant.

Annemijn Vos
Annemijn Vos
Office Manager

Ik zocht een afwisselende functie in een gezellig team. We helpen klanten echt verder met onze oplossingen, waardoor ze op een slimmere manier werken. Het is uitdagend om allerlei processen en werkwijzen op creatieve wijze op te zetten!

Alle banen bij BrightBlocks

Wat is onze grootste uitdaging?

Bij BrightBlocks willen we toonaangevend worden binnen ons vakgebied. Hierbij willen we bekend staan als een kennisgedreven en open organisatie die de meest complexe ICT-projecten tot een goed einde weten te brengen. Hierbij is groei in projecten maar vooral ook in sympathieke en slimme collega’s van doorslaggevend belang.

‘De meest complexe ICT-projecten tot een goed einde brengen.’

BrightBlocks