Werken bij Brederode Wonen

Brederode Wonen is een woningcorporatie met meer dan 1500 woningen in de gemeenten Bloemendaal en Velsen. Hun woningen bevinden zich in Bloemendaal, Vogelenzang, Velserbroek, Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid. Sinds de oprichting in 1901, streeft Brederode Wonen ernaar om voor iedereen een prettige woonsituatie te creëren. Hun kantoor is gevestigd in Bloemendaal, waar ze dagelijks hun uiterste best doen om goed wonen voor iedereen mogelijk te maken. Niet alleen de medewerkers zijn gevestigd binnen het kantoorpand, Brederode Wonen biedt ook woonruimte aan huurders op de bovenste verdieping.

Je moet wél bij ons komen werken als je op zoek bent naar een werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om met plezier in de volkshuisvesting te werken en daar van brede waarde kunt zijn. Je moet níet bij ons komen werken als je graag werkt in de anonimiteit van een standaard werkomgeving met een standaard werkpakket.

Jan Wim
Jan Wim
Directeur-bestuurder
  • Kantoor in Bloemendaal
  • 20 medewerkers
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • Casual
  • Thuiswerken is mogelijk in overleg

Ontwikkelen binnen de organisatie

Brederode Wonen biedt medewerkers de mogelijkheid om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen door middel van een beschikbaar opleidingsbudget. Dit budget kan gebruikt worden voor het volgen van (online) cursussen, waarmee je jouw vaardigheden en kennis kunt uitbreiden. Zo investeert Brederode Wonen in jouw groei en professionele ontwikkeling en krijg je de vrijheid om je eigen leertraject te bepalen.

Waarom werken bij Brederode Wonen

Marwin
Marwin
Opzichter

Ik ben hier komen werken omdat het een kleine corporatie is, waardoor we goed kunnen communiceren met collega’s, huurders en aannemers. Hierdoor kunnen we de huurders snel te woord staan en helpen, wat het werken leuk maakt.

Hailey
Hailey
Stagiaire op de afdeling Vastgoed

Vanuit mijn opleiding ben ik erg geïnteresseerd geraakt in volkshuisvesting. Brederode Wonen, een relatief kleine corporatie met een bijzonder woningbezit, trok mij direct aan. Hier kan ik meer leren en een waardevolle bijdrage leveren binnen dit bedrijf.

John
John
Projectleider Duurzaamheid

Ik ben altijd werkzaam geweest in de sociale huisvesting en ben ooit begonnen bij een kleinere corporatie en daarna bij de "grotere" jongens. Door de bureaucratie en de langdurige besluitvorming bij deze grotere corporaties, ben ik weer gaan solliciteren bij de kleinere corporaties, zoals Brederode Wonen.

Susan
Susan
Managementassistente en HR

Werkzaam zijn als Managementassistente bij Brederode Wonen biedt voor mij de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op mensenlevens door het faciliteren van toegang tot betaalbare huisvesting, terwijl je tegelijkertijd waardevolle ondersteuning biedt aan het managementteam dat deze missie uitvoert.

Rianne
Rianne
Medewerker Wonen en Huurincasso

Ik ben inmiddels bijna tien jaar werkzaam bij Brederode Wonen. De combinatie van een prachtige locatie, leuke collega's en een stimulerende werkomgeving maakt het voor mij een plezier om hier te werken.

Moïra
Moïra
Manager Wonen

Toen ik als interimkracht binnenkwam, was ik meteen verkocht. Ik wist dat als me een vaste baan aangeboden zou worden, deze plek en deze collega's het waard waren om mijn zelfstandigheid als zzp'er ervoor op te geven. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad!<br />

Steven
Steven
Manager Vastgoed

Het is een kleinschalig bedrijf waar alle functies onder één dak zitten. In het verleden heb ik al ervaring opgedaan bij een corporatie, dus de functie sloot goed aan. Bovendien had ik een prettig gevoel bij de kennismaking en sollicitatiegesprekken.

Banen bij Brederode Wonen

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Brederode Wonen is een maatschappelijke onderneming die zich inzet voor betaalbare en kwalitatieve huisvesting voor huishoudens met lage en middeninkomens in de gemeenten Bloemendaal en Velsen. Onze kernwaarden - dichtbij, sociaal, betrouwbaar en duurzaam - staan centraal in ons werk. We streven naar een goed woon- en leefklimaat door samen te werken met huurders, gemeenten en maatschappelijke organisaties.

‘Betaalbare kwaliteits-huisvesting, samen voor een beter leefklimaat.’

Brederode Wonen