Werken bij BQ Support

BQ Support is een kleine en laagdrempelige organisatie die bedrijven ondersteunt bij de kwaliteitsverbetering en duurzame teelt van bloembollen en vaste planten. Dit kan gerealiseerd worden door unieke labtoetsen en de kennis en expertise over ziekten en afwijkingen. Door de kwaliteitssystemen van BQ Support kunnen bedrijven zich onderscheiden bij de afzet van hoogwaardig uitgangsmateriaal. BQ Support levert de diensten anoniem, integer en wereldwijd aan telers, exporteurs, weefselkweekbedrijven en andere partijen in de bloembollensector.

Je kiest niet voor BQ Support als je de mouwen niet graag opstroopt en complexe situaties vermijdt. Je gaat wél bij BQ Support aan de slag omdat je een passie hebt voor bloembollen en kwaliteit. Je wilt graag intensief en inhoudelijk samenwerken met jouw team en klanten.

Dion van der Sterren
directeur
  • Kantoor in Lisse
  • 5 medewerkers
  • Wereldwijd actief
  • 40% / 60%
  • Gem. leeftijd 53 jaar
  • Casual (zakelijk op gewenste momenten)

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad binnen BQ Support staat niet vast. Je ontwikkelt je omdat je in een klein team met veel expertise en ervaring samenwerkt. De intensieve interactie met klanten en organisaties draagt hier een belangrijk steentje aan bij. Door jouw groeiende kennis en expertise ontwikkel jij je tot een onmisbare partij voor klanten. Jouw mening, kennis en ervaring telt! Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten.

Waarom werken bij BQ Support

Eveline Bijwaard
Eveline Bijwaard
office manager

Ik was op zoek naar een baan in de bloembollenbranche, een die aansloot bij mijn expertise. Toen kwam BQ Support op mijn pad. De afwisseling en zelfstandigheid van de functie en het werken in een klein team spraken mij erg aan.

Monique van Grieken
Monique van Grieken
docent/specialist

Toen de wettelijke taken bij mijn vorige werkgever werden overgenomen door de Bloembollenkeuringsdienst ben ik meegegaan om deze taken uit te voeren. Ik was echter op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb toen de uitnodiging om te komen werken voor BQ Support met plezier aangenomen.

Erwin Buschgens
Erwin Buschgens
praktijk adviseur

Hiervoor was ik werkzaam als Senior Advisor Bloembollen bij een onafhankelijk adviesbedrijf. Een ontzettend leuke baan maar ontzettend breed. Ik wilde mezelf graag verder specialiseren op het gebied van o.a virussen in bloembollen. Dus toen ik destijds een vacature voor praktijk adviseur bij BQ Support zag was de keuze snel gemaakt om te gaan solliciteren.

Geen vacatures bij BQ Support

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van BQ Support is het inspireren van bedrijven om te starten met zo gezond mogelijk uitgangsmateriaal en hen de juiste keuzes te laten maken bij het managen van partijen bloembollen op gebied van ziekten en afwijkingen. De toegevoegde waarde van onze labtoetsen, expertise en jarenlange ervaring wordt bewezen door de succesvolle strategieën van bedrijven die hun bedrijfsvoering hebben aangepast om virusvrij uitgangsmateriaal te produceren. Maar ook door de juiste keuzes van klanten die zij op basis van toetsdata en advies van BQ Support hebben gemaakt en geïntroduceerd in hun bedrijfsvoering.

‘Bedrijven in de land- en tuinbouwsector ondersteunen in het continu verbeteren van de kwaliteit van hun uitgangsmateriaal en producten’

BQ Support