Werken bij Bouwinvest

Wij zijn Bouwinvest Real Estate Investors. Wij investeren, beleggen en beheren vermogen. Dat doen we in vastgoed, in verschillende sectoren over de hele wereld. Zo hebben we een grote invloed op de steden van de toekomst. Want die moeten duurzaam, leefbaar en toegankelijk zijn – daar staan wij voor en gaan wij voor. Het vermogen dat we beheren komt van pensioenfondsen en verzekeraars. Hoe goed wij ons werk doen heeft zo rechtstreeks invloed op de uitkering van pensioenen. Met de impact die we maken op maatschappij en mens, creëren we real value for life. Dat voelen we, dat motiveert ons en we zoeken mensen die dezelfde drijfveren hebben en zich hiervoor willen inzetten.

Al 72 jaar zijn we actief in de vastgoed- en pensioenwereld en we beheren momenteel zo’n €19 miljard toevertrouwd kapitaal. We zijn dus al even aanwezig, maar nooit uitgeleerd, aan het groeien en in verandering. Want we bewegen mee met dat wat de wereld en markten ons vragen.

Als je bij ons komt werken, in welke functie dan ook, is het belangrijk dat je affiniteit hebt met het resultaat dat investeren in vastgoed oplevert: meebouwen aan onze leefomgeving én zorgen voor pensioenopbouw voor mensen. Bij Bouwinvest geloven we dat diversiteit en inclusie essentieel zijn voor het succes van onze organisatie. We streven naar een werkomgeving waarin alle medewerkers zich gewaardeerd, gerespecteerd en gehoord voelen, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd, religie, seksuele geaardheid of andere persoonlijke kenmerken. Ons recruitmentbeleid is gericht op het aantrekken en selecteren van diverse talenten en het creëren van een inclusieve werkcultuur. Ga jij één van de uitdagingen aan die ons vakgebied heeft, kom je proactief met ideeën om het beter te doen, heb je een eigen “geluid” en kun je goed omgaan met continue verandering? Dan is één van onderstaande mooie jobs wellicht iets voor jou.

Mark Siezen
CEO
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Kantoren in Amsterdam, New York en Sydney
  • 215 medewerkers in Nederland
  • 220 medewerkers wereldwijd
  • 36% / 64%
  • Gem. leeftijd 43 jaar
  • Business casual
  • We werken hybride. We zien je graag 50% van je werktijd bij ons op kantoor

Ontwikkelen binnen de organisatie

Iedereen is welkom bij Bouwinvest. Het is belangrijk dezelfde drijfveren te hebben – daarbuiten het liefst zo divers mogelijk in achtergrond, opleiding en interesses. Wij nemen jouw ambities serieus, want door daarin te investeren groeien we beide. Er zijn volop mogelijkheden om je zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en trainingen te volgen en natuurlijk learning on the job. Samen kijken we continue naar je vaardigheden en competenties – en hoe we die kunnen versterken.

Banen bij Bouwinvest

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De wereld staat vandaag de dag voor grote uitdagingen, dat weten we allemaal. En die hebben ook grote invloed op de vastgoedmarkt. Denk aan (zorg)huisvesting, verduurzaming van woningen, kantoren en hotels. Bouwinvest heeft als top prioriteit om innovatief te zijn. Zo blijven we, ook in de toekomst, dé vastgoedbelegger waar pensioenfondsen en verzekeraars met een gerust hart hun lange termijnbeleggingen door laten doen.

‘Met ons vermogensbeheer bijdragen aan een duurzame, leefbare, toegankelijke stedelijke omgeving en het verbeteren van pensioenopbouw. Zo creëren wij maatschappelijk én financieel rendement. Kortom: wij creëren real value for life.’

Bouwinvest