Werken bij Bouwcenter HCI

Bouwcenter HCI, opgericht in 1921, staat bekend als een authentiek Achterhoeks familiebedrijf en behoort tot de oudste bedrijven van Nederland. De organisatie biedt een breed scala aan hout- en bouwmaterialen aan, ook onder andere noodzakelijke artikelen voor de bouw. Met vijf vestigingen, waarvan twee uitgerust zijn met showrooms voor keukens, tegels en sanitair, bedient Bouwcenter HCI een divers klantenbestand, variërend van professionele bouwers tot individuele consumenten.

Je moet níet bij HCI gaan werken als je jezelf niet verder wilt ontwikkelen. Je moet wél bij HCI komen werken als je servicegericht wilt samenwerken op een veilige en duurzame manier en met plezier.

Loek Wensink
Loek Wensink
Directeur (Bouwcenter) HCI
  • Hoofdkantoor in Hengelo
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd is 45 jaar
  • 130 medewerkers in dienst
  • Normale dresscode

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij HCI vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling erg belangrijk. Binnen HCI is er een breed scala aan opleidingsmogelijkheden, variërend van klantcontact tot aan vakinhoudelijke opleidingen. Wij zien graag dat onze medewerkers zich binnen HCI ontwikkelen.

Waarom werken bij Bouwcenter HCI

Bart Thuis
Bart Thuis
Verkoop Binnendienst Hout en Plaat

Ik ben als vakantiekracht begonnen naast mijn studie Small Business & Retail Management. Na het afstuderen heeft Bouwcenter HCI mij een contract aangeboden met verschillende opleidingsmogelijkheden. Omdat ik graag binnen de bouwmaterialenhandel wilde blijven werken was de keuze snel gemaakt.

Saskia Koeman
Saskia Koeman
Shopmedewerker

De bouwsector leek mij interessant en om te werken in de plaats waar je woont.

Tibe Mateman
Tibe Mateman
HR Medewerker

HCI is écht een begrip in de omgeving, na mijn studie wilde ik graag verder in mijn eigen Achterhoek. De vacature van HCI gaf mij deze kans. Nu, een paar maanden verder, zit ik helemaal op mijn plek bij dit mooie, Achterhoekse familiebedrijf.

Tom Bijl
Tom Bijl
Bedrijfsleider

In het verleden heb ik ook gewerkt voor een beursgoteerde onderneming en mijn voorkeur ging er weer naar uit om voor een familiebedrijf aan de slag te gaan. Hier zit ik op mijn plek en kan ik met ieder individu aan de slag om het maximale uit de medewerkers te halen. Je doet er écht toe binnen deze onderneming en dat motiveert mij.

Banen bij Bouwcenter HCI

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is het behouden van huidige klanten en het aanspreken van nieuwe klanten. Dit doen wij door onze klanten te voorzien van producten van topkwaliteit en onze beste dienstverlening te bieden.

‘Klanten voorzien van producten van topkwaliteit.’

Bouwcenter HCI