Werken bij Boretti

Boretti is een Italiaans culinair lifestyle merk met een missie: het leven van mensen over de hele wereld verrijken door Passione elke dag bij hen thuis in de Cucina te brengen. Je kent ze wellicht van hun iconische fornuizen, keukenapparatuur en stijlvolle barbecues, maar ondertussen hebben ze hun productaanbod uitgebreid met onder andere een eigen voedingslijn, huishoudelijke apparaten en wijnkasten. Ze werken aan een ambitieus plan om hun merk wereldwijd te introduceren en zijn al begonnen in Scandinavië, de VS en China.

“ Je moet níet bij Boretti gaan werken als je veel structuur nodig hebt en niet zelf initiatief kunt nemen. Je moet wèl bij Boretti gaan werken als je mee wilt ondernemen en bouwen aan een unieke internationale ambitie. ”

Alexander van der Heijden
Alexander van der Heijden
Product Director
  • HQ in Amsterdam
  • Actief in 6 landen
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 28 jaar
  • 35 medewerkers in Nederland
  • 60 medewerkers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Boretti is een hard groeiende organisatie. Om al hun internationale ambities waar te maken hebben ze goede ondernemende mensen nodig en ontstaan er continu nieuwe kansen en mogelijkheden. Bij Boretti werk je niet in een "hokje" maar zijn je verantwoordelijkheden breed. Je krijgt de vrijheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. En... als Boretti hard groeit, dan groei jij mee.

Waarom werken bij Boretti

Fleur van der Sanden
Fleur van der Sanden
Social & Content Marketeer

Boretti is een hechte organisatie, waarbij je vanaf dag 1 wordt opgenomen in ‘la famiglia’. Daarnaast krijg je veel vrijheid en is er ruimte voor ontwikkeling. Werken bij Boretti betekent dat geen dag hetzelfde is, wat het superleuk en uitdagend maakt!

Kim Keuzenkamp
Kim Keuzenkamp
DTP / Graphic Design

Ik ben als stagiaire begonnen bij Boretti. Na mijn stageperiode kreeg ik de mogelijkheid om bij Boretti te blijven werken. Deze mogelijkheid heb ik met beide handen aangegrepen en daarnaast volg ik nu nog 1 dag in de week een studie. Bij Boretti heb ik de mogelijkheid gekregen om mezelf snel te kunnen ontwikkelen en mijn werkzaamheden uit te breiden.

Nico Admiraal
Nico Admiraal
Product Manager

Ik heb een logistieke opleiding gedaan en had mijn stage project bij de logistieke dienstverlener van Boretti. Doordat ik merkte dat er veel verbeteringen mogelijk waren in de onderlinge samenwerking, heb ik Boretti benaderd om mijn afstudeerproject destijds voor hun te mogen doen. Vervolgens ben ik er niet meer weggegaan en ben ik via Logistiek, Sales doorgegroeid naar Product Manager.

Nick Immig
Nick Immig
Trade Marketeer

Boretti is een mooi lifestyle merk met internationale ambities. Elke dag bouw ik met een leuk en jong team aan een internationaal merk. De samenwerking met grote online retailers als Bol.com, Fonq en DMG houd mij op de hoogte van de laatste marketingtrends en ontwikkelingen.

Miriam Daniëls
Miriam Daniëls
Supply Chain Planner

Hiervoor was ik werkzaam in de recruitment en heb ik heel veel bedrijven van binnen mogen zien. Van daar uit heb ik een top 5 wishlist opgesteld waar ik allemaal zou willen werken, met Boretti op nummer één. En nu zit ik hier.

Debbie Tervoort
Debbie Tervoort
Allround medewerker Finance

Via het detacheringsbureau waar ik toen werkte ben ik bij Boretti terecht gekomen voor een tijdelijke functie. Omdat de tevredenheid wederzijds was ben ik uiteindelijk gebleven.

Jacqueline van de Riet
Jacqueline van de Riet
Customer Service medewerkster

Een oud collega heeft mij benaderd omdat ze nog een collega zochten, ik had één gesprek gehad en was direct aangenomen.

Banen bij Boretti

Wat is onze grootste uitdaging?

Het bouwen van een toonaangevend international Lifestyle merk gericht op de culinaire rijkdom uit Italië. Dat doen we door het ontwikkelen van nieuwe unieke product concepten waarbij we de hele beleving ervan zo rijk mogelijk proberen te maken.

‘We bouwen aan een toonaangevend international Lifestyle merk gericht op de culinaire rijkdom uit Italië.’

Boretti