Werken bij Bordan Accountants & Adviseurs

Bordan Accountants & Adviseurs is een full-service accountants- en advieskantoor met 42 medewerkers in dienst en vestigingen in Almelo en Rijssen. De dienstverlening bestaat uit: accountancy, bedrijfsadvies, belastingadvies en salarisadministratie, dat wordt ondersteund met vooruitstrevende automatisering.

“ Je moet wél bij Bordan gaan werken als jij wilt werken voor klanten binnen branches waarvan jij energie krijgt. Als je van vrijheid en verantwoordelijkheid houdt én zelf sturing wilt geven aan jouw loopbaan. Je past niet bij Bordan wanneer je geen affiniteit hebt met automatisering en je niet van een dynamische omgeving houdt. ”

Kim Beisser-Olde Meule
Kim Beisser-Olde Meule
HRM adviseur
  • Kantoren in Almelo en Rijssen
  • 55 % / 45%
  • Gem. leeftijd 41 jaar
  • 42 medewerkers
  • Actief op de Nederlandse markt

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Bordan is groeien en ontwikkelen een vast onderdeel van de functie. Er is verplichte scholing waardoor bijvoorbeeld certificering (PE) gewaarborgd is. Je krijgt een uitgebreide persoonlijke ‘visual’. Dit is een unieke weergave van waar je energie van krijgt, wat je talenten zijn, wat je persoonskenmerken zijn, welke branches je interesse hebben, welke rol het beste bij jou past. Deze visual vormt een rode draad bij de opleidingen en/of cursussen die je volgt.

Waarom werken bij Bordan Accountants & Adviseurs

Ditmar Schelhaas
Ditmar Schelhaas
Partner/senior Belastingadviseur

Hiervoor werkte ik bij een groot formeel Big Four-kantoor. Ik wilde graag naar een kleiner informeler kantoor waar ik bovendien al snel direct klantcontact zou kunnen krijgen. Bij Bordan Accountants & Adviseurs was dat mogelijk. Ondertussen werk ik er al weer 16 jaar met veel plezier en met de wenselijke functiewisselingen.

Ellen Berisha
Ellen Berisha
Accountant

Bordan is een overzichtelijke onderneming waar iedereen elkaar kent. De organisatie is laagdrempelig en er is een open (gezellige) cultuur. Je mag je mening geven en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Daarnaast mag je je focussen op hetgeen je leuk vindt in het werk.

Iris Ruiter
Iris Ruiter
Assistent accountant zelfstandig

Ik wilde werken bij een bedrijf met een omvang als deze. Zodat je al je collega's persoonlijk kent, maar nog wel voldoende vakkennis in huis hebt om de klant optimaal van dienst te zijn. Bordan is een bedrijf zonder hiërarchie, we werken nauw samen binnen het team en over de vestigingen heen.

Famke Zandman-Potijk
Famke Zandman-Potijk
Communicatie- en organisatieadviseur

Hiervoor was ik werkzaam in de evenementenbranche en mocht ik het 40-jarige jubileumweekend van Bordan organiseren. Het was een hechte én gezellige club mensen en het leek mij een erg leuk bedrijf om voor te werken. Dit bleek in de praktijk ook zo te zijn. Bij Bordan wordt eigen input gewaardeerd, krijg je vrijheid om je functie invulling te geven en kansen om jezelf te ontwikkelen.

Geert Jan Bieleman
Geert Jan Bieleman
Accountant

In mijn beginjaren werkte ik in de Audit & Assurance, maar dit paste niet bij mij. Met mensen omgaan en hen adviseren, met mijn kennis op het gebied van onder andere administratie en accountancy, dat zie ik als mijn passie en uitdaging. In de samenstelpraktijk waarin ik nu werkzaam ben, kan ik dat ten volle ontplooien.

Danny Karsten
Danny Karsten
Accountant

Bij Bordan heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit uit zich in de klantenportefeuille die je zelf kunt bepalen en in de branches werken waar mijn voorkeur ligt.

Claudy Goossen
Claudy Goossen
Secretaresse

De informele sfeer bij Bordan en het feit dat ik niet personeelslid 421 zou worden, waren voor mij doorslaggevend om hier te gaan werken. Er is sindsdien veel veranderd qua automatisering en werkwijzen, maar de informele sfeer en persoonlijke benadering is altijd gebleven!

Monique Nitert-Honcoop
Monique Nitert-Honcoop
Secretaresse

Via mijn collega Esther ben ik bij Bordan terecht gekomen. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en voelde mij hier gelijk op m'n plek. Dat is na 20 jaar nog steeds zo!

Annet Lindenhovius
Annet Lindenhovius
Assistent accountant

Na het afronden van mijn studie ben ik getipt over Bordan. Ik heb contact opgenomen en was gelijk enthousiast. Bordan is een leuke organisatie met elke dag weer nieuwe uitdagingen, waardoor je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er hangt een gezellige sfeer en met name de afwisseling in de werkzaamheden spreekt mij erg aan.

Henk Kraa
Henk Kraa
Applicatie beheerder

Hiervoor was ik werkzaam als administrateur bij een klant van Bordan. Deze organisatie kwam in zwaar weer en heb toen bewust de keuze gemaakt om voor Bordan te gaan werken. Ik heb er de vrijheid gekregen om mijn eigen "werkplek" te creëren.

Tom Assink
Tom Assink
Assistent accountant zelfstandig

Ik heb hiervoor de opleiding Hotelmanagement gevolgd en kwam erachter dat ik het financiële gedeelte interessanter vond dan de algemene horeca. Vervolgens ben ik middels een intermediair bij Bordan begonnen en inmiddels 11 jaren werkzaam. Vooral de diversiteit en vrijheid die je bij Bordan krijgt zijn erg prettig.

Banen bij Bordan Accountants & Adviseurs

Wat is onze grootste uitdaging?

Vanwege het continue veranderende financiële landschap is het voor Bordan van belang om bij te blijven/voorop te (blijven) lopen op het gebied van automatisering en digitalisering. Wij willen klanten voorzien van real-time informatie/cijfers. Bovendien is het een uitdaging om ons te blijven (door)ontwikkelen op het gebied van advies. Dit doen we door onder andere het inzetten van het Bordan Toekomstplan en Business Intelligence.

‘Voorop blijven lopen op het gebied van automatisering en digitalisering.’

Bordan Accountants & Adviseurs